Yeezus

Snabbt inlägg

Kategori: Allmänt

Yoo!

Det är tidigt på morgonen....typ xD det är verkligen tur att det är sovmorgon imorn säger jag bara D:

Har nationellt prov i Eng B! Usch är inte väl förberedd...det kommer gå åt helvete haha.

Men men anyways... Ska strax klä på mig och försöka gå till centralen. Misstänker att mina ben är lite trötta eftersom att jag sprang igår. Men jag ska inte gå så jättelångt ;o

Lol jag ät thai mat till frukost. Men jag kan typ inte äta så mycket bröd och sånt längre ;o och så har jag slarvat med att äta middag två dagar i rad nu så.

Oh well längtar till sommarlovet som många andra gör! Och jag måste verkligen städa mitt rum sen.... Och göra matte + en massa annan skit! Jag hinner knappt ha min egna fritid känns de som..ändå får jag inte vissa saker gjorda.

Men men ska nog dra nu, har inget intressant att uppdatera egentligen.. Men men^^

Ciao for now

I guess

Kategori: Allmänt

yoo yoo, nu uppdaterar jag igen :D

Idag är det solsken och jag vet inte en enda person som inte gillar solsken :O iallfall inte här i gråa sverige!
Hmm idag ska jag måla kroki *DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖRaskdjhvdujhsap* jag vill inte måla av nakna personer, min prydhet tycker detta är äckligt och jag har aldrig sett det vackra hos nakna människor!

Äckligt ju :(

Anyhow...

-------

Kom nyss hem från allt det där. Jag skrev ett inlägg förut och allt försvann för att jag råkade komma åt en knapp på skrivbordet. Jävla dator!!!!!

Lyssnar på trance/techno/jagvettefan? xD Jag blir typ hyper av det hahah, har lust att dra till ett jävla disco och dansa skiten ur mig (inte bokstavligen) eller dra till nån konsert. Det är så jag får ut mina känslor tror jag, om man nu ska vara djup och läsa av min personlighet. Jag hatar konfrotation, jag hatar drama och jag hatar att bråka. Så alla som jag bråkar med borde ta det som en komplimang att jag bryr mig tillräckligt för att orka bråka med er, haha usch nu låter jag egocentrisk. Jag menar inte som om ni ska vara glada för det men det är iallafall sant att om jag bråkar så betyder det att jag känner mig tillräckligt säker för att kunna uttrycka mig lol. Ointressant. Sen bråkar jag inte så ofta så det är inte en pik mot nån.

Jag älskar dock att kolla på drama. Men jag blir äcklad av för mycket känslor, jag vet inte riktigt varför :S
Det är därför jag inte vill bli kär egentligen, det är bara jobbigt och dramatiskt för min del.

Oh well, jag är lite halv deppig. Haha det är jag 24/7. Men seriöst varje gång det går bra för vissa greje går det åt helvete för andra. Haha fast ibland kan man ha sån major setback! Typ allt händer på en och samma jävla gång. Åhh! Det är jobbigt. Personligen så brukar jag intala mig sjäv att jag inte bryr mig, asså  jag kan bokstavligen hjärntvätta mig själv och sen låtsas som om inget har hänt. m det är bra eller dåligt vet jag inte men det har funkat so far.

Äsch jag lever inte i "rampljuset" Jag har mina små moment men inte mer än det, jag har sällan uppmärksamhet..tror jag? xDI want to pretend like it doesn't matter but in the back of my mind it still hurts

Lång dag

Kategori: Allmänt

Heej

Jag är så jäävla trött. Seriöst jag typ dör :( får dra mig till sängs snart. Åt två mackor förut, dumma mig! Bröd, speciellt vitt bröd är inte bra för min mage!

Kan inte bestämma mig om man ska sminka sig och fixa sig så att man känner sig hyfsat fin eller om man ska gå och excersiza lite så att man känner att progress "försöka gå ner", att det liksom händer nått med den ideen.
Jag har vart så slarvig, både idag och igår.
Nej men får la fixa det. Öhh jaa idag hade jag iallfall smink som jag kände mig hyfsat bekväm, hade även lösögonfransar :D De höll sig hela dagen föruom sista lektionen då det vänstra ögat failade sig :(

Meeen fortfarande värt det :)
Jag förstår folk som inte pallar att sminka sig etc. men jag kommer aldrig förstå de som dömer folk för att dom sminkar sig, smink är en hobby. Man vill göra sig fin och för mig är det mer, om jag inte sminkar mig och känner att jag gör nått kul med mitt utseende så blir jag utråkad, jag personligen tycker det är tråkigt att se likadan ut i ansiktet varje dag. Själv sminkar jag mig inte varje dag men jag kan förstå dom som gör det och jag kan förstå dom som inte sminkar sig alls.

Meen iallafall... Jag vill färga mitt hår :O kanske i nån ljusare askigare (?) färg....eller nått annat.

Oh well ska sluta babbla . Men vi ses....what happened to the old times, now its cold and shallow..~