Yeezus

Sömnproblem?

Kategori: Allmänt

Yoo yoo

Så idag har man failat och typ sovit förbi en hel lektion... Anledningen till varför man gjorde det var för att jag inte kunde sova på hela natten. Jag somnade 0.00 och vaknade 01.00 och var uppe till ungefär 04:30 och sen somnade jag för att sedan vakna 06:15....Meen jag var waaay för däckad för att kunna gå upp. Inte nog med det så har jag faktiskt sovit dåligt i två dagar nu :/ vilket suger.

Igår natt så var jag uppe och såg på en äcklig dokumentär om människor med ett ovanligt intresse för reptiler plus att de hade kompulsivt samlar beroende...
Vilket slutade med att en kille på 40 år i USA som hade samlat på sig en massa stora ödlor som typ varaner etc. dog av att ha blivit biten och sen bokstavligen fått sitt ansikte bortslitet och sina organ utspridda.... Inte direkt mysigt att titta på mitt i natten men hade inte så mycket att välja på. Det var antingen det eller porr haha xD

Aja.. Iallafall idag ska jag försöka sova bättre! Usch

Haha aja en video som får en på bättre tankar :D Shan Atci haha!

Before the shower

Kategori: Allmänt

Yoo!

Är rätt så seg men det beror nog på att jag däckade två timmar förut ;O

Hmm rummet börjar bli...mera ett kaos haha. Fick reda på att jag tyvärr inte får behålla TV:n där uppe.. FAN! Den var ganska stor ..typ 32 tums... Och ofta jag får en helt ny tv bara för att Christian snor våran gamla.. Haha nej. Men Jag kanske tar över Johannes gamla TV...Som har ena högtalaren paj haha...........................................

Oh well... Som plåster på det "såret" så hade jag en rolig helg och idag var jag ute och handlade med mor min haha. Fick köpt:For my face...de vär ganska dyra...tyckte jag :o Men ska testa dom och se om dessa funkar för mitt ansikte (haha det fina krysset är för att jag inte köpte den tredje saken..bara ansiktsvattnet och cleansing milk)


Hårinpackning!


Doftljus :D Äpple och typ rödabär eller nått. Haha jag älskar doftljus.. Brukar vara lite bohemisk av mig på kvällarna och dricka te och ha doftljus..Ganska dyra hörlurar men jag kände att jag ville ha bra kvalité på dom så får se hur länge dessa håller.

Sen köpte jag ett 4 gb minneskort till mobilen..men det verkar inte som att jag kan connecta mobilen till datorn :/ får läsa lite i instruktionsboken ikväll och titta. Och så köpte jag lakan (eller asså mamma betalade för det mesta eftersom att jag pretty much är pank).

Förövrigt ska jag få en musikspelare som jag kan koppla till datorn gaanska snart och en digitalkamera :D Så det är gött!

Usch måste dammsuga mattan fast det är så jobbigt att bära upp dammsugaren hit :/ och det är en massa flyttlådor här uppe D:

Aja ska strax duscha! Btw letade efter Alien filmerna D: men hittade inga :( måste nog kolla i filmaffärer mer D:

Haha förrästen tyckte det var skit kul när jag hittade den här bilden på Hugh Jackman (är rätt säker på att det är han alltså )typ internet humor men seriöst så illa man kan se ut när man springer D:

Snart är det fredag igen!

Kategori: Allmänt

Yooo!

Gött att det är fredag imorn :D me like!! Imorn har man bara en lektion sen slutar jag..

Måste beställa tid hos frisören snart ;O also jag ska inte färga håret blont förrän om några månader...tills dess kommer mitt hår vara mörkt.

Japp jag har insett att jag tycker om natur D: men det är nogbara för att jag inte läst det på ett tag haha.. Jag tycker bild eller haha man kan knappt kalla det bild lektioner eftersom att det är fucking lera hela tiden! Hur kul är det egentligen att göra sitt egna face i lera alltså? Speciellt när man spenderat hela förra terminen med att rita av det -_-''

Aja jag skulle nog uppskatta bild mer om vi faktiskt hade bild. Typ rita anatomi eller nått sånt skit...

Jag börjar till och med tycka att matte är ganska kul o.o... Börjar bli nörd haha...eller ahh börjar...jag har alltid varit en nörd haha. Men jag har lovat mig själv att jag ska vara mera engagerad och äcklig nu än vad jag var innan..och än så länge går det bra haha jag lyssnar på de flesta lektionerna och dagdrömmer inte lika mycket... Haha låter fucked up när man säger dagdrömmer haha.. Men jag dagdrömmer 24/7.. Tror de flesta gör det.

För de få som undrar så dagdrömmer jag ofta om framtiden xD typ hur jag ska möblera det nya rummet, vad jag skulle ha i min drömlägenhet och typ just nu drömmer jag om att ha värsta filmsamlingen :o.... Men men jag längtar tills Christian tar ut sina grejer härifrån så man kan börja fixa här inne!

Och en god nyhet är ju att jag börjar känna mig friskare! Äntligen efter fem jävla veckor :D! Så då kan jag börja träna igen och röra på fläsket lol.


Youtubade lite igår och såg denna hahaHaha så random humor asså :DHahah asså kolla in mitt ansikte! Gammal bild men jag ser ju heelt retarded ut alltså!.. vettefan vad jag tänkte med när jag tog det kortet.