Yeezus

Mellandagsrea stage 1

Kategori: Allmänt

yoooo
Lol jag lyssnar på hip hop (ofta?) nemen råkade klicka på nån random artist på spotify och då tänkte jag "what the hell" och började lyssna haha. Jaa intresse klubben antecknar haha.
Men men den låten som jag lyssnar på just nu är rätt soft, lite sådär 70-tals sound. Me like lol.

Aja haha ska sluta snacka skit nu!
Idag var jag på stan med Sähsmat och syndarMalin (hahaha nu har jag ett fint smeknamn på dig allt!)
Och då fick jag köpt detta:
(haha jag är en sån naturbegåvning på att ta kort :D .....ironin flödar ~~)
Lipgloss, nagellack och hårbortagningsmedel = me like!, detta var väldigt billigt för att vara åHlens! haha.
så allt blev
  • En grön see through tröja 99:-
  • En svart midjekjol 150 :-
  • Hårbortagningsmedel 30 :-!!
  • Nagellack 49:-
  • Lipgloss 49:-
  • (hahah är osäker på prisena på nagellacket och lipglosset)
Idag när jag tittade mig i spegeln kändes det som om jag inte har nån midja o.o.... Asså åhh! alltid nya kroppsproblem! haha
Meen snart vettni då ska jag ta kort på mitt rum, efter att jag fixat allt :D har bara TV, gardeniner och bokhylla kvar!
Ghostface Killah haha I dig the name typ, jag hoppas inte att detta är ännu en artist som jag är helt efter med! haha  (men Jessica vet du inte vem det här är!!) lol det är faktiskt nått jag får höra då och då.
Nee snart ska jag fixa Diablo, leta upp dextrer boken och börja läsa den, fixa projektarbete och så MÅSTE jag tvätta snart D:
Och anitngen imorn eller i överimorn kommer dag 3.... svårt att ta kort på vad man äter haha xD och idag har jag varit fet xD

Julafton

Kategori: Allmänt

God Jul all!
Hahah shit jag postar två inlägg samtidigt men sån är jag (vet inte vad jag fick det ifrån?)
Aja iallafall min jul har varit en bra jul, ätit, hamnat i paltkoma, ätit mer, öppnat julklappar, spelat spel, gått till midnatts...nått? kyrkan iallafall, spelat mer och nu bloggen. Ska dock sova snart... Ske fira imorn med haha.. Med min farmor då~~
Idag berättade Christian förövrigt att det finns en risk/chans att vi egentlgen skulle ha hetat Andreasson istället för Andersson i efternamn för en av mina släktingar waaay back på typ...1700-1800 talet hette Andreas dotter men så hade de i kyrkan skrivit fel och så hade det blivit Andersson istället...wtf? haha. Aja dock är det vag info så man kan ju inte lita på det till 100% .
Sen har jag märkt att jag har en hel del Sven i min släkt haha. Aja skitsamma. Back to christmas. lite bilder från dagen~~
Haha vad gillar ni vår icke existerande julstjärna? haha. Detta året hade vi liite mindre presenter än vanligt men det är saksamma, lol att jag fick allt utom det jag önskade mig (vilket var pengar till resan) meen jag klagar inte, det är alltid nice med saker ofc! Sen to be far så önskade jag mig faktiskt nagellack.
Hanna och Anders ~~
Det ser inte lika gott ut som det var D: seriöst jag dog när jag åt...och sen däckade jag bokstavligen haha.
Kötbullar <3 (hahah hemmagjorda ofc! Sen åt jag en del vegetariska rätter! dock fattas en del på bilden, allt var inte klart ;O )
Det jag fick! (ignorera min lila pyamas haha xD)
Seen gick vi till midnattsmässan, i år var det inte lika många ;O meen det sändes i radion haha.
Haha älskar det faktum att alla har röda ögon. Snodde denna bild från facebook... Jag ser en aning stor ut men vafan ska man bjuda på sig så ska man...... D:  (glömde skriva att denna bilden var ett år gammalt, alla var inte här detta året)

Mig och mina vänner~

Kategori: Allmänt

Dag 2 (asså bloggdagar då...kommer nog inte kunna uppdatera varje dag ;O)
Van Zan tha man! <3
(nån kommer hata mig för den här bilden hahaha xD)
Vi är så vackra <3
Haha jag suger verkligen på att ta bilder meen här är det flesta av mina vänner som betyder mycket, den enda som sknas är Sandra (heeh I didn't forget about you :3) och Emma! Mer bilder på er i framtiden då D:
lol fina bilder jag valt, haha och jag vet att ni diggar bilden som jag målat själv hahah :D