Yeezus

Julafton

Kategori: Allmänt

God Jul all!
Hahah shit jag postar två inlägg samtidigt men sån är jag (vet inte vad jag fick det ifrån?)
Aja iallafall min jul har varit en bra jul, ätit, hamnat i paltkoma, ätit mer, öppnat julklappar, spelat spel, gått till midnatts...nått? kyrkan iallafall, spelat mer och nu bloggen. Ska dock sova snart... Ske fira imorn med haha.. Med min farmor då~~
Idag berättade Christian förövrigt att det finns en risk/chans att vi egentlgen skulle ha hetat Andreasson istället för Andersson i efternamn för en av mina släktingar waaay back på typ...1700-1800 talet hette Andreas dotter men så hade de i kyrkan skrivit fel och så hade det blivit Andersson istället...wtf? haha. Aja dock är det vag info så man kan ju inte lita på det till 100% .
Sen har jag märkt att jag har en hel del Sven i min släkt haha. Aja skitsamma. Back to christmas. lite bilder från dagen~~
Haha vad gillar ni vår icke existerande julstjärna? haha. Detta året hade vi liite mindre presenter än vanligt men det är saksamma, lol att jag fick allt utom det jag önskade mig (vilket var pengar till resan) meen jag klagar inte, det är alltid nice med saker ofc! Sen to be far så önskade jag mig faktiskt nagellack.
Hanna och Anders ~~
Det ser inte lika gott ut som det var D: seriöst jag dog när jag åt...och sen däckade jag bokstavligen haha.
Kötbullar <3 (hahah hemmagjorda ofc! Sen åt jag en del vegetariska rätter! dock fattas en del på bilden, allt var inte klart ;O )
Det jag fick! (ignorera min lila pyamas haha xD)
Seen gick vi till midnattsmässan, i år var det inte lika många ;O meen det sändes i radion haha.
Haha älskar det faktum att alla har röda ögon. Snodde denna bild från facebook... Jag ser en aning stor ut men vafan ska man bjuda på sig så ska man...... D:  (glömde skriva att denna bilden var ett år gammalt, alla var inte här detta året)

KOMMENTARER:

  • eleni säger:
    2010-12-28 | 17:28:17
    Bloggadress: http://elenination.blogg.se/

    hahah typiskt Christian att komma med sådan konstig information haha!

    Bra att du hade en bra jul iaf! :)

Kommentera inlägget här: