Yeezus

Ny? hårfärg

Kategori: Allmänt

Goodmorning~~

Öh jaa...Sitter i pyjamas och "nyfärgat" hår (färgade det igår)
Men men jag dock säga att det knappt blev någon skillnad...Jaa, ni kan nog se att det knappt är nån skillnad...Och ändå så köpte jag färgen "ljusbrun"
Jepp jepp så kan det gå när man ska färga sitt hår och jag har hört en massa som säger att jag passar i mörkbrunt hår men det skiter jag i xD Jag vill ha ljusare hår nu haha, jag tycker om förändringar och det ska det nog bli snart..När jag har möjlighet att köpa ny hårfärg^^

Yes yes...Ignorerar min big nose på bilden btw och min näbb överläpp som jag märkte nyss o.o

Anyways! Igår var jag på stan med mimi och sus, det var kul :D vi gick och babblade skit i ca 4 timmar, sen gick deras biljetter ut och vi rörde oss hemmåt. PÅ kvällen så tittade jag på melodifestivalen och blev som vanligt hyfsat besviken på bidragen som gick vidare, jag har kommit på att jag och det svenska folket bara helt enkelt inte har samma åsikt. Men man kan ju undra va i helvete gjorde ett punkband på en schlager festival? Som dessutom kom vidare! Ibland undrar man vad folk tänker med.

Jaa men idag är det söndag vilket betyder att jag ska

 • sega
 • städa rummet
 • plugga
 • göra mig redo för kommande måndagen
japp inte så mycket mer man  kan göra på en söndag.

I wanna dance~

Kategori: Allmänt

Hej på er(?)

Idag är det lördag förmiddag = morgon för de flesta och jag är lika seg som alltid. Sitter fortfarande i pyjamas.
Somnade med teven på igår med ganska högt ljud vilket ledde till att jag vaknade senare och hade ett pip i örat (ignorerar faktum för möjlig tinnitus) Nemen ärligt talat så har jag förbjudit mig själv att lyssna på musik med hörlurar på hemma även om jag inte gillar när andra hör det jag lyssnar på ;o Jag vet inte varför jag onte gillar när folk hör...Känns som om de invaderar mitt privatliv haha.

Joo idag bär det nog av mot stan för att träffa Sus och Mimi. Vi tre har inte träffats på länge bara jag och mimi eftersom att vi går i samma klass och så.
Så det blir mina planer för denna lördagen, stan och sen hem, slappa och kolla på melodifestivalen. Tradition är tradition för mig även om jag nog inte gillat nått bidrag särskilt mycket. Det är inte riktigt samma känsla som när man var liten och tyckte all skräpmusik var bra.
inte för att jag inte gillar "skräp" musik med tanke på att det som jag mest bryr mig om när det gäller musik är att musiken ska vara bra och tilltalande och de artister jag supportrar ska ju helst skriva sin egna musik...men text mässigt (hmm möjlig felstavning?) bryr jag mig inte så mycket...de ska ju helst skriva den själv men texter tilltalar mig inte så mycket. Äsch jag babblar igen... Men usch jag måste verkligen städa mitt rum börjar ju bli stökigt igen.

För att faktiskt ha nått aatt berätta! Igår såg jag en läskig kärring o.o... hennes halva sida var brun av smuts och sår och hennes andra sida var ganska normal. Det var som att hon hade ramlat utan att märkt det, tror dock att det var det hon hade för hon var verkligen borta. Typ vanligt fyllo antar jag.

Men aja ska återgå till min segmorgon och vänta på samtal från mimi.

Ciao foor nooow(random pic)

Award

Kategori: Allmänt

Jag har fått en Award utav ://pixyfalse.blogg.se/
(asså jag suger på att infoga länkar och sånt så ni får stå ut med adressen...det är Jeanette iallafall)

A: Kopiera awarden på er blogg!
B: Länka till personen/erna som gett dig awarden!
C: Berätta 7 intressanta fakta om dig själv!
D: Välj 7 andra bloggar som du vill ge awarden till!
E: Länka till deras bloggar!
F: Lägg en kommentar i deras blogg att du gett dem denna award!

 1. Förutom min kropps/tjockis/typiska utseende komplex så har jag även tand komplex och hår komplex (jag anser att mitt hår är för tunt och att mina tänder inte är okej!)
 2. Jag kan tycka folk är snygga/vackra om de har drag som inte är så "typiska"
 3. När jag var yngre och var ledsen så kunde jag drömma om att rymma till en stor stad som var så stor att man kunde "försvinna"
 4. Jag har konfrontations problem, hatar drama situationer xD
 5. Jag gillar inte när folk kollar på mina bilder (egopicsen och insperationpicsen) och min musik
 6. Det är sällan jag lyssnar på lugna låtar
 7. Jag kan bli irriterad av småsaker
Kanske inte några nyheter...men det var iallafall vad jag kom på nu(min nuvarande bakgrundsbild...ska förmodligen byta idag...men orkade inte ladda upp en till likadan egopic)