Yeezus

Nothing much

Kategori: Allmänt

Heeej, sista inlägget innan Spanien haha. Sitter här och är förvånad hur ett schampoo kan ge en sån bra effekt! herregud alltså! Gillar också att mitt hår luktar honung~~

Men men, sitter fortfarande och hostar :/ kommer inte bli så trevligt i Spanien om man ska vara sjuk ju! Aja fuck it.  Hmm har nog inget intressant att berätta egentligen. Fick pengar av mamma så random så nu för första gången på hela sommarlovet är jag inte fattig :D

Funderar på vad man ska packa eftersom att jag inte vet hur länge vi kommer vara där D: kan bli allt från en vecka till två veckor ju. Hoppas på solbränna dock! Var så längesen jag blev solbränd. Vet inte hur det blir nästa år men detta året vill jag vara solbränd.

Men men igår var jag på Ica Maxi och handlade lite grejer med mi madre och bland annat köpte jag schampot elvital (tänkte billigt eftersom att vi ska resa) och en ny tanborste och en tröja för 79:-
Vet inte om jag kommer använda den så mycket egentligen känns inte direkt min stil (den är gul o.o) och så tittade på ett par fina ballerina skor som inte var svarta... Men 36:orna passade inte på mig och de hade inga 35:or :/ Fan de får plats med typ jätte skor men inte 35:or, that sucks!

Såå såå nu håller jag på att läga över musik till min mp3 så man har nått att lyssna på i bilen sen. Jag kommer förmodligen ta med mig laptopen men inget internet :/ Aja ska ju ändå vara ute och sånt mycket.

Haha förövrigt har jag nördat såå mycket! Spelat Diablo haha. Har två gubbar, ena är en fet barbar typ och den andra är en palladin (jag kan inte stava jag vet) haha min brorsa skäller typ ut mig för att jag har sån tur och hittar skit bra saker hela tiden haha. På tal om min brorsa så blev han påkörd i måndags ;o fick ingen huvudskada bara typ sa en del konstiga saker.

Aja detta inlägg är nog inte direkt intressant haha men men vad ska man göra!


Mitt schampo~~
Film Cow har typ..så random och sjuk humor haha :D Denna är grym men min favorit är nog fortfarande Charlie the unicorn

Jaaa...

Kategori: Allmänt

Iblan undrar man om världen straffar en för alla onda tankar man nånsin haft haha.

Nejmen usch jag är så energilös man kan vara. Sen dessutom ska det alltid gå bra för alla andra när det går dåligt för en själv. Då låter man alltid så äckligt negativ jämfört med de andra.

Men men, mitt rum ser ut åt helvete, men har ingen energi till att städa det, har fått feber och det kliar i halsen... På sommaren!

Haha, men men snart Spanien. Skönt att komma bort lite! Synd att man inte reser under denna äckliga gothia cup vecka :S Ungarna flörtar med allt och alla! Herregud, inte ens i bilen är man säker!

Hoppas på att man känner sig bättre imorn. :/

I keep reopening my eyes once more

Kategori: Allmänt

Godkväll

Ännu en dag i detta underbara ack så händelselösa samtidigt händelserika sommarlov. Jag gör inte de saker som jag lovat mig själv att göra, vilket går mig ganska mycket på nerverna :S

Jag vill förbättra mig själv hela tiden som människa liksom utnyttja det som man har förmåga att utnyttja, skriva musik, måla, skriva, lära och bli mera organiserad. Men men samtidigt vill jag ju också ta det lugnt och softa eftersom att det är sommarlov haha. Svårt! Jag dras mellan att gå upp klockan nio och hålla mig till ett schema eller sova ända fram till tolv och sega hela morgonen.

Inte för att jag är särskilt duktig på att gå och lägga mig tidigt haha. Mindre än två veckor kvar till Spanien. Ser fram emot det en del faktiskt men jag misstänker att jag kommer bli irriterad på ganska många saker, och sakna internet extremt.

Såg förövrigt på WALL:E (?) idag, förvånansvärt sså tyckte jag den var helt okej! Jag har hört så mycket skit om den så jag förväntade mig så lite. Men den var typ söt iallafall.
Som vanligt är jag pank denna sommaren vilket gör mig lite halv irriterad! Jag vill kunna shoppa och göra saker men nej nej, får helt enkelt se fram emot nästa!

Har förrästen börjat spela diablo haha I like it! Haha det är så kul att folk kallar mig nörd när de ser mig spela det, jag är så långt bort ifrån att vara en diablo nörd, okej jag har spelat det i flera år men jag kan verkligen inte alls mycket om spelet.

Hmm jag ska nog dra mig till sängs nu, känner att jag bara babblar en massa bullshit haha jag försöker hela tiden typ hålla mig till nått speciellt tema i den här bloggen, men det känns inte som om jag har nått särskilt intressant att skriva om.

Förrästen så fyllde min brorsa 28 år "igår" vilket fortfarande känns som idag för mig. På nått sätt känns det så sorgligt att tiden går så snabbt, 90-talet var liksom ett helt annat liv än det jag har idag. Min mamma sa dessutom att livet kommer gå så mycket snabbare efter att man fyllt tjugo. Känns inte något så vidare bra! Vad är det för mening med ett liv som bara springer förbi en? Nä jag blir sur på hela livssystemet ibland haha xD Jag vet att detta låter extremt emo men det är inte det jag menar jag menar bara att det stör mig! Om man ska njuta av livet borde det gå lite långsammare?

Lol jag ska sluta nu det är för sent fast jag vill egentligen inte gå och lägga mig!

Haha såg förövrigt på sunes sommar idag xD tycker det är så kul att se en ung Peter Haber, dock är svenska filmer så otroligt random ibland haha!