Yeezus

Trött. Midsommar

Kategori: Allmänt

Färdig med packningen till lägenheten som jag, melika,eleni och malin ska bo i en vecka :O

Det kommer bli gött men måste packa ner datorn också kom jag på nyss...herregud pallar verkligen inte!
Men det kommer säkert bli kul. Bara det att jag är astrött somehow....även om det är sommarlov haha. Varför är jag alltid trött :(

Har förövrigt upptäckt en massa blåmärken på bena o.o.... En aning freaky. Ser ut som utslag fast det är blåmärken. Om det blir fler så ska jag åka till läkaren och kolla upp dom. Man vet ju aldrig, kan ju vara nån sepe blodpropp eller så. Men men vad ska man göra. Misstänker att jag lagit mig mot nått men att jag inte kommer ihåg haha xD

Har dock haft en massa drömmar om blodproppar och sån skit. En dröm var riktigt äcklig för då hade jag ett stort jävla blåmärke på hela bröstkorgen som var mörklila o.o...

Inte okej D:

Aja!

Fan va trött man är xD Är iallafall 100% klar med skolan! Matte C nästa år lol.
Eller nästa termin menar jag.

Aja måste packa ner lite filmer kom jag på D:

Glad midsommar i efterskott btw!Skabb :D

Sommarlovet

Kategori: Allmänt

Nu är det sommarlov för alla cyberelever! Inkl. nästan mig...Har ett prov som min engelska lärare tyckte att hon skulle ge mig speciellt o.o...för..jag vet inte? Anledningen var för att det är tydligen pinsamt om man inte kan placera the victorian age, the romantic age blablah... slutade lyssna haha.

Men men. Sommarlov!....förutom att jag måste göra ett gympa arbete också...och ett tal om min engelska bok...och så måste jag fixa så att jag får matte C i trean förjagklaradematteB :D:D!!

Men iallafall right now life is good! Har aldrig haft en skönare morgon. Först låg jag i sängen och tittade på tv och däckade igen. Sen gick jag upp och åt frukost framför tv:n i vardagsrummet! Äkta soffpotatis! <3

Men men jag latar mig för mycket...måste komma igång med lite skolarbete plus städa...


Sen är mina lata brorsor tydligen för lata för att sätta in disk i diskmaskinen och för diska.. Så jag städade efter dom! o.o... Haha var skit sur xD kände mig som en mamma..och det skrämde skiten ur mig haha. Never again! Ville skriva en lapp....EN LAPP o.o jag börjar bli gammal haha.

Men iallafall nu ska jag städa och lägga upp läxorna framför mig så att jag inte bangar dom för länge D:

Ciao for now!

Fuck this

Kategori: Allmänt

Åhhh...Jag är såå jävla uttråkad! Det är en massa skit jag vill göra idag men nej det får man inte för man måste plugga.. Jag hatar att inte kunna göra sånt jag vill göra. Aja diciplin som jag säkert stavade fel på är verkligen inte min starka sida. Men shit så aggro jag är idag.

Jävla skit. Aja är bara en vecka kvar tills man är fri..då jäklar!...lol. Nejmen seriöst det ska bli så jäkla skönt! Måste dock komma på typ...en mådag? och komplettera matten.. För den klarar jag om jag kan komplettera! vilket jag kommer haha.
Btw så köpte jag löshår i fredags...I'm very pleased. Fick det överstökat eftersom att personalen på safari inte direkt är mina favoriter. Så får se hur jag kommer ha det. Har lekt lite med det men som sagt kan jag inte säga exakt hur det blir eftersom det ser olika ut för varje gång jag fixar det etc. Men jag tycker om känslan av att ha mer hår. Dock är det skönt att kunna ta av sig det ibland.

Okej detta var nog inget roligt inlägg att läsa, jag känner bara bitterheten välla ut. Det är så mycket jag längtar efter. Men aja.. I sommar så kommer jag förmodligen åka till Spanien i några dar med familjen...skönt att komma bort från Sverige lite faktiskt.

Hmm jag vill ha nått sött...Letade i frysen men tro det eller ej bullarna är slut hahah! Aja ska återgå till min bok som är rätt så bra faktiskt.

Hejdå