Yeezus

Ranting

Kategori: Allmänt

Long time no see! (asså om jag skrev detta i förra inlägget så är detta bara komiskt)

Nemen jag loggade in här och tänkte "höst"...men det är inte höst i sverige, det är vinter och idag är det först advent, no?
sååå jag, eller rättare sagt nån (hej eleni :D.......*lol*) kanske kan fixa min design mer vintrig?

Aja hahah fan vad illa att man inte själv kan fixa sin egna blogg lol... Aja tycker det är roligt att jag ens har en blogg med tanke på att jag inte gör nått speciellt värt att blogga om (återigen låter det som om jjag inte har nått liv lol) men det jag menar är ju att jag faktiskt ör lite för personlig i vissa sammanhang för att kunna berätta tillräckligt mycket. Sen vet de flesta ändå vad som händer med mitt liv eftersom att det bara är mina vänner (tror jag?) som läser denna bloggen.

För jag har ju faktiskt ett liv...he....he....he... nemen skämt åsido.

Just nu sitter jag och lyssnar på soft musik. Insåg precis att jag varit skit dålig med att ta hand om min hud på senaste tiden. Med tanke på att det är så torr luft måste jag återfukta den. Men det är jävligt svårt eftersom att min hud är konstig och blir helt weird av moisturisers (hej jag kan förmodligen inte stava till detta ordet) men ahh.. Nån mer än jag som har konstig hud? :S egentligen borde man gå till en specialist och kolla upp det men jag är inte så rik, och sen känns det som att många bara vill att man ska köpa det dyraste D:

okej shit vad jag babblar men jaa..

Kan göra ett tilägg på min önskelista! jag önskar mig ansiktsmasker! Känns som om det är nått jag faktiskt verkligen behöver.

Kollade även upp om den parfymen jag nyss blev förälskad i fanns på parfym.se  ....Meeen det gjorde den inte D:
Jag rekomenderar dock den sidan för dom som inte pallar betala så mycket som de kostar i affärerna, dock tror jag ullared är billigare. Meen onödigt att dra till ullared för att bara köpa en parfym, om man bara bor i gbg som jag gör.

aja har försökt googla den, men inget kommer upp och det hjälper verkligen inte att jag inte kan namnet på den förutom diesel liksom. Aja den fanns i affären iallafall!.... haha.

Usch måste påbörja projekt arbetet, men allting motarbetar en, sen vet jag inte ens vad min projektledare vill ha om två veckor. Så får ta och fråga henne. Men har ju inte träffat henne på typ tre veckor eftersom att skolan verkar tro att jag kan vara på två platser samtidigt!

Aja ska sluta klaga! Snart kommer mina föräldrar upp och ska måla...woho.. Aja ju förr man blir klarare desto bättre~~

juste ja mitt firefox är dumt i huvvet så jag kan inte infoga bilder = fail

KOMMENTARER:

  • malin säger:
    2010-11-28 | 15:15:31

    mitt firefox är lika dumt i huvudet då.. går in på explorer när jag uppdaterar bloggen xD projektarbete=sucksucksuckangst!

Kommentera inlägget här: