Yeezus

hår rubrik nummer två

Kategori: Allmänt

Tack för kommentarerna haha, kände att jag  behövde lite förslag eftersom att jag själv var ganska osäker på vad jag skulle välja. Det blev ljusare..
Tänkte som sagt i någon mörkblond nyans som passar bra till mina bruna pigment och så funderar jag på att liksom slinga det lite så det blir lite mera "djup" i håret om ni förstår vad jag menar ;o

Men nu är frågan...Vilken sorts mörklbond haha, eller ahh det kanske är lite överdrivet att gå in på så mycket detaljer men tänkte liksom...rågaktigt? honungsaktigt? Jag vill gärna undvika de gula pigmenten ganska mycket men vilken nyans av mörkblont är det som jag försöker fundera ut nu.. Och om man ska färga hos friösren och vilken friösr. Haha det blir mycket att komma fram till D:

Men ska googla lite insperation!

Hårdilemma på morgonen

Kategori: Allmänt

Godmorgon......alldelles för tidigt D:!!

Nu kommer mitt vanligaste dilemma.. Vad ska jag göra med mitt hår :(!!??

jag har funderat på 3 alternativ:
  1. Färga det mörkare, nu till vintern..
  2. Färga det till nån "fin" brun nyans...vilket är lite samma som att färga det mörkare egentligen...
  3. Färga det ljusare, få det till typ mörk blont/rågblont...
Så..vad ska man göra? D: Jag har vissa planer på att ha det ljusare till sommaren men vet inte om jag passar i det eller inte :(

Förslag? :D

Photo fail

Kategori: Allmänt

Heeej

Idag är jag seeg och orkar inte med nått

Ingen bra dag helt enkelt!

Iallafall... Igår drog min mamma med mig, Hanna och Pia på den där stylingen.. "The Studio"

Alla vet hur mycket jag hatar att bli fotograferad.. Min analys av stället var iallafall:

Deras sminkning var inte så varierad, tjejen som sminkade mig verkade inte tänka så mycket på mina färger och mina ögon. Mina ögon är ganska insjukna och ser inte bättre ut om man sminkar dom på det sättet (enligt min åsikt)

Aja det var en söndag så man kan ju skylla på det med.. Plus att jag var trött eftersom att jag var tvungen att gå upp tidigt lol.

Iallafall nästa grej var nog att fotografen sa till mig att göra samma poser som typ ALLA som gjort denna grejen. Jag är inte så jätte förtjust i "åhh du kan posa som modellerna" med tanke på att allas kroppsformer är olika och ahh ser olika bra ut i olika poser... Plus att man kände sig vääldigt cheezy när man gjorde poserna haha.

Men men jag är fruktansvärt negativ och kräsen när det gäller sånna saker. Inredningen var dock jätte snygg men jag hade förväntat mig mer faktiskt.

...Sen en annan sak som störde mig var att de stylade mitt hår á la "en 13 åring som precis fått en locktång i present"

Så jaa...usch låter skit dryg, menar inte det. Men det var definitivt inte min grej tyvärr.

Sen till bilderna då haha, öhm.... Jag gillade inte alls många. Men det är så bara jag litar inte på fotografer. Det eller att man helt enkelt inte kommer överens med ens egna utseende ;o aja sånt är livet! Jag bara kände att jag faktiskt varit med om att folk har tagit bättre bilder på mig utan att det sett såå cheezy och ..ahh tillgjort ut xD

Men bilderna blev väldigt fina på andra :O såå don't trust me typ..

Kan visa några få.. En av dom har censur... Typiskt mig haha.
Haha så fult , det var en fläkt under mig xD kände mig som Carola typ :/
Aja haha nog om detta nu. Men ni måste hålla med om att man faktiskt hade kunnat göra håret bättre? Jag sa liksom "Gärna mycket volym och lite vågigt" vet inte kanske bara jag haha.
Oh och jag är INTE naken på dessa bilder med spegeln! xD har på mig klänning lol