Yeezus

Rant rant

Kategori: Allmänt

Yoo, efter att ha failat en hel del med att göra ett inlägg här så försöker jag once more!
Idag har sugit! Verkligen... Jag vaknade och var skit sur, woho älskar när jag är sådär! Sådär lagom bitter, tystlåten och allmänt awkward typ....mysigt...
Haha hmm positiva saker som hänt denna veckan har bland annat varit att min balklänning kommit! Jag älskar färgen, marinblå! Och min studentmössa kom också...men den känns typ lite för stor? Trots att jag mätte mitt huvud två gånger D: Och så känns det konstigt för den sitter så högt upp o.o men ahh...antar att det är så den ska se ut haha.. Men jag undrar verkligen om den kommer passa till min studentklänning ahah... Det återstår att se.... Or else I'm screwed!! Eller nej inte egentligen...men jag vet inte om mamma är så pepp på att hjälpa mig köpa en till klänning liksom.
Hmm men ja, så jag måste egentligen städa, fixa klart 2 arbeten tills imorn...och sen fixa två saker i mitt konstprojekt, fixa animationen.. ska skissa det sista.. sen får jag lämna skisserna till stackars Emma, Börja öva på matte nationella och rädda mitt mattebetyg!, rädda mitt konstprojekt lite....asså jag vill inte att hela skolan ska se hur mycket jag failade D: , Skriva det jäkla japanska talet till nästa vecka!, Skriva klart naturkunskap B arbetet.....hmmm har jag nått mer? Hahah jag har glömt en hel del saker också!
Aja har funderat en hel del som vanligt...  Såg en video förut om en tjej som var i Singapore och där fick man absolut inte slänga skräp på gatorna och det var så mycket regler.. Och varje gång det är så strikt så blir det liksom mixat för mig. Ena mig tycker liksom att det är skitbra att det är så strikt, jag menar ärligtalat varför ska vi sprida vår skit och slänga skräp på gatorna vi har ingen rätt till det etc. Sen har vi Jessica nr. 2 som kan få för sig att skräpa ner bara för att, för att kunna uppleva det dumma och korkade man gör som ungdom. Leva livet utan att alltid tänka efter! Jag har som vanligt ingen direkt slutsats utan kommer fram till tämligen förvirrande resultat. Men jag kan som sagt aldrig riktigt bestämma mig, ser för det mesta olika åsikter och förstår dom vilket gör det svårt för mig att säga vem eller vad som har rätt.
Hm men min slutsats var dock lagom, lagom med regler, lagom med diciplin. Jag vill inte vara en tråkmåns, men jag vill inte vara helt överflippad heller. Lagom the awesome swedish word. Men ah det duger for now.. Vem vet hur det blir när man blir äldre... Herregud meningslös ranting igen känner jag... Men men ha det så bra!

Stress?

Kategori: Allmänt

Yooo.... asså shit vad jag ser fram emot studenten och sommaren men INTE ser fram emot alla inlämningar och högskoleskiten man måste fixa innan! Neej usch tiden går för fort och för långsamt samtidigt haha. Fiffan!
Håller på att fixa lite med min spotify, haha kommer ihåg för längesen när jag lät en kompis lyssna på min mp3
"Asså Jessica du har den skummaste musik smaken!"
haha...can't argue with that lol. Fast vem har inte det egentligen? Men aja enough 'bout that.
Borde verkligen sova snart...skola imorn och jag vet att jag kommer att ha problem med att komma upp!
.. Fick iallafall städat lite idag...och pluggat japanska, skissat lite till animeringen, målat liiite på tavel jäveln hahah D: fick havet liite grönare men ser fortfarande förjävligt ut och sen har jag typ gjort ett eller två mattetal idag.. Men jag har varit rätt duktig med att ta igen matteskiten. Men jag känner att jag har missat en hel del uppgifter...ha...ha.... Hinner fan inte med att tänka på allt! Har glömt flera gånger att jag måste börja söka in! Men VADFAN ska jag söka in på????
Jag har ju tänkt på sjuksköterske utbildningen, astronomi + språk utbildningen..... Hehe snacka om förvirrad! Sen vet jag att saker och ting kommer hända i sommar som kommer göra att jag förmodligen ångrar mina val...som vanlitg haha. INte okej D: aja...får la ta och göra lite mer misstag i mitt liv, vad är ett liv utan misstag liksom? Haha I got some deep shit man.

Picture spamming!

Kategori: Allmänt

'
Heeej, nu har jag fått bilder från typ förra månaden när jag Sarah,Sandra och Emma gick ut....så nu blir det spam! Och jag hoppas det är ok för er att jag lägger ut dessa! ;o
Spamming time, haha varning för mitt sepe face när jag dansar...och det faktum att jag faktiskt dansar på bilderna haha...
Haha retardface :D
The booze! haha
Me and Sandra dancing!~ (illa att mina armar ser ut som feta korvar men det bjuder jag på ;D )
Sandra dansar! (haha asså sandra och dansar har ju samma bokstäver :O )
Woho!...Jag har ingen aning om vad jag håller på med men det gillar vi!
Haha där blev jag kärleksfull och Emma ser lite ut som om hon tittar på Sandra och Sarah "heelp mee!"
Emma getti'n som lööv from Sandra haha!
Haha jag fattar inte varför jag kommenterar varenda bild! Känner mig nästan lika äcklig som America's funniest home videos D:
Emma gots some love from Sarah too... Och Sandra ser cool ut.....jag med....heh....
..Jqg trodde jag var cool...så var jag inte det ;P;P;P;PP;P (haha jag har glömt hur man gör dom D: )
Epic poses à la hard gay style....I think? haha (fick censurera mitt ass hahaha D: )
Thhug life! Westside for the win mutha fucka's (haha det roliga med detta var att jag nästan skrev "West life for the win mutha fucka's" )
Haha jag avslutar med denna för nu orkar jag inte lägga ut mer...woho bilder på min blogg typ!
Men yes! Är hemma sjuk idag..för jag har gått och blivit ännu sjukare D: Måste vila för får inte missa mer från skolan...annars kommer Nina halshugga mig hahah....eller inte...men iallafall!
Förövrigt är min studentklänning beställd och mina studentskor köpta! :D Men ett minus är att ellos är jävligt komplicerade att beställa från!
Mamma -"Åhh vi frå rabatt på klänningen! Den kostar bara 140!"
Mamma -"...Fast man måste beställa för högst 200 kr....får la hitta något mer då"
Mamma -"Men jag hittade två linnen som är fina så dom tar vi och då blir det över 200!"
Mamma-".....Fast...dom var ju slut...."
hahah...lyckligtvis fick vi beställt klänningen tillslut! Ni har ju sett bilder på klänningen...och tyvärr har jag bara bilder på skorna på mobilen och kan som sagt inte föra över dom till datorn... Kanske att jag blir desperat och tar kort på dom via webcam ahaha
aja ska slta skriva nu!
Ciao foor noow!