Yeezus

I'm back!

Kategori: Allmänt

Eyyyy!

Äntligen är man klar med j*#%#Y%&/**F#%&%/%&/*** pluggandet och tentorna!

Hej livet?

Nu tvättar jag kläder (som jag kosntigt nog sett fram emot haha!) ska strax städa och duscha och sån shit. Måste göra mitt rum lite mer julfint! Speciellt när det nu är utspritt med böcker, papper etc! Har ju bara pluggat det senaste dagarna. Ändå hann jag inte med att få det resultatet jag ville! Haha men så går det när de har allt samtidigt, det kanske funkade på gymnasie nivå men inte alls på universitets nivå! Speciellt när man måste skriva akademiskt på sina hemtentor (shoot me in the head please?) Och sen lära in sig över 100 fucking tecken! Sen 12 kapitel grammatik hahaha.....hah....nej tack.

Jag bara längtar efter att få sminka mig hahah och GÅ UT! Bara ut ur huset typ! Pallar inte vara hemma när man är det så mycket i pluggtider, bo-oring!

Aja ska sluta klaga på plugg. Igår njöt jag av friheten genom att titta på Rush Hour (som kom på teven, Chris Tucker in my <3 haha) och Sex and the City (som också kom på teven) Sen blev det sent så jag vaknade typ vid 10-11 tiden, haha I know det är inte så sent som jag uttrycker det. Men för att vara en morgon människa så är det sent haha. Jag blir deppig om jag vaknar försent typ. Känns som om jag sovit bort dagen.

Asså vad mycket skit jag skriver här haha! Aja men nu ska jag återgå till mitt städande! Njuta fullt ut av vinterlovet som man har nu i några veckor och sen hålla tummarna på att man får VG iallafall!(Loove the shoes)


Kommentera inlägget här: