Yeezus

Mina syskon!~~

Kategori: Allmänt

Hej, detta inlägget ska handla om mina syskon så ahh kan ju lägga in lite bilder och berätta om dom lite smått...de flesta kan nog en hel del om dom men ändå!
(Tyvärr blir det upprepning utav bilder lol...kunde inte ta nya bilder för allt blev för suddigt!)
(hahah fan så egocentrisk eftersom att jag är med i de flesta gamla bilderna lol)
Men aja! Iallafaal. Christian! 10 år äldre än mig och smart. Många upplever honom som väldigt seriös (vilket han har blivit) men när jag var liten var han typ "den roliga" om man säger så. Jag kommer ihåg att jag alltid brukade skratta åt hans skämt typ. Brukade alltid lyssna på hög metal uppe på vinden och åkte ofta iväg på festivaler och så. Typisk öldrickare! Och han hade en läskig kompis som hette Rasmus som alltid skrek när han förlorade på spel och sådant haha. Seriöst jag trodde alltid att han skulle kasta ut sin dator genom fönstret när han var här.
Född 17 Juli 1982 (haha han är den enda som jag är osäker på födelsedatumet...lite pinsamt men ah)
Hanna, 7 år äldre än mig. Om man tittar på kort från när både jag och hon var små så såg vi väääldigt lika ut. Många tycker att vi fortfarande liknar varandra. Men personlighetsmässigt är det ganska stoor skillnad. Hon är inte alls blyg som jag är och väldigt framåt. Intresserad av rollspel, vampyriska saker, anime och religion. Hon pluggar religion på högskolan och kan typ doktorera? eller vad det är man gör i det. Hon bor sambo med Anders och flyttade hemmifrån våren 2008. De har varit tillsammans i ca 7 år och ska förmodligen gifta sig om ett år eller så! Född 14 Februari 1985
HAHAHAH kunde inte hålla mig från att ta denna bilden... låt oss hoppas att Johannes aldrig ser detta haha.
Nemen Johannes är knappt 2 år äldre än mig... Fast han insisterar på att det är 2 år haha. Mer som en tvilling än en storebror tycker jag då. Jag och han var jätte nära när vi var små och eftersom att jag var vääldigt mörkrädd när jag var liten så brukade jag sova i hans rum haha. Vi bråkade alltid när vi var små, han retade mig och jag slog honom haha. Ibland blir det fortfarande så. Wow nörd och gillar att gå ut och festa. Född 3 December 1990
Yes det var mina syskon haha.

Jag är yngst som alla vet.

Aja det var allt för denna gången...lol... Tänkte lägga in ett Southpark klipp men youtube hatar mig så det gick inte :(

Sanningen om Saltmannen!

Kategori: Allmänt

Lol på rubriken, men ja! Lyssnar på weird musik..vi behöver inte gå in på det. Men iallafall!
Umami (japanska: うま味、旨み、旨味 eller うまみ) betraktas idag som den femte grundsmaken.

Exempel på produkter, där smaken naturligt förstärks av umami:

yes...nu undrar ni kanske (haha ni, få som läser detta) vad har detta med Saltmannen att göra? Jo!
För ett tag sen bestämde jag mig för att ta brottsligheten i egna händer och utnämde mig till Saltmannen...
(okej jag har vääldigt konstig humor idag har jag märkt) Nemen såhär är det...eller var det? Skitsamma.
När jag gick i nian typ så var jag jämt sugen på typ en slags saltsmak som inte riktigt var salt, eftersom jag inte var sugen på chips och sånt. Utan mat salt! Så jag tror att jag typ tjatade om det och som vanligt tyckte alla att jag var sepe (vilket jag är men det hör inte hit haha). Men ah sen började jag skämta om det och kallade mig själv för saltmannen...vet inte hur jag kom fram till det? Men jag gjorde det iallafall! (Y)
Och för nån vecka sen blev jag påmind om detta när jag läste en artikel om denna så kallade Umami smak, som är exakt det som jag var sugen på. Så med andra ord jag är egentligen inte Saltmannen utan Umamimannen :o
saltmannen!!! HAHA herregud! ser ut som en idiot :D vilket jag giller! (Jag säger giller istället för gillar på internet...ibland irl med!)
Mitt gamla rum förövrigt! Saknar det på ett sätt ibland men oftast inte! Visst jag hade mysiga minnen där men shiit vad lite plats jag hade D:
Aja nästa inlägg blir förmodligen om mina syskon...stay tuned~~

Art eller nått

Kategori: Allmänt

Hej, ska skriva ett snabbt inlägg bara. Ingen dag idag men tänkte posta en bild som jag ritat... Yes jag har ritat o.o för en gångsskull haha. Sjukt! :o Jag lyckades måla klart hela bilden utan att riva sönder den innan haha its a miracle... Aja här ser ni:
Hahah tönt som jag är så kan jag berätta att en del av insperationen kom från när jag läste om jorden på wikipedia tydligen så är jordens tecken denna:
...tyckte jag var coolt...lol
och den saken på hennes hals ska föreställa en tatuering.
Det sjukaste av allt är faktiskt det att denna bilden är målat på ett A3 block haha, herregud jag brukar alltid på A4 jag brukar inte tycka om att måla stort.
Aja haha bilden blev som den blev pågrund av den musiken jag lyssnade på tycker att musiken gör ganska mycket för insperationen.
Jag vet förrästen att handen ser helt åt helvete ut och jag kan inte måla proportioner såå ahh det blev som det blev, jag ska kanske försöka bättra på ryggen lite..den ser lite platt och orealistisk ut. Men samtidigt så vet jag att jag kan råka förtstöra den så aja...
Skit samma nog babblat om denna bilden haha. Jag måste återgå till mitt projekt arbete (skjut mig haha D:) och städning!