Yeezus

Min dag

Kategori: Allmänt

Yoo, såå idag ska jag berätta om min dag tydligen så here it goes:

Vaknade 7.00 men snoozade till 8.00. Gick upp bytte om till träningskläder, gick ner och sprang i ca 15 minuter. Idag var det lite eftersom att jag snoozade till åtta.
Yes så sen gick jag upp och duschade, klädde på mig, blåste håret (säger man så?) och sminkade mig. I vanliga fall brukar jag äta frukost före allt detta men jag kom på (lol) att jag sparar mer tid på detta så yeah. Men ahh iallafall sen packade jag väskan tog ner allt jag behövde och åt cornflakes blandat med frysta jordgubbar och banan med filmjölk till, det var gott haha.

Så yes sen stack man iväg till skolan, såg till att jag inte kom försent för det ogillar verkligen min naturkunskapslärare. For the info heter hon Dursuma Medic....lol hur ironiskt är inte hennes namn med tanke på att hon är NO lärare? haha. Aja så hade vi naturkunskap B i typ en timme och snackade om muskler lol.
Så sen efter lektionen hade vi bild och form och då spenderade jag en timme och en halv timme typ (?) med att rita av mitt face. Kul? hmm.. Inte så farligt som jag tyckte att det var förut. Har målat typ 6 bilder på mig själv varav 4 stycken är blyerts och resten färglagda. Ska måla två stycken till i färg lol.

Intressannt? Hmm...

Men men sen stack jag till bamba med Emma och Ylva och sen stack jag till stan och mötte Mimi och Susanna. Något försenad haha. Sen var jag där ett tag och köpte en tröja och underkläder haha. yes yes. Seen åkte jag hem och min spårvagnschaufför fick damp och åkte förbi min hållplats fast jag hade tryckt på stop och stod vid utgången (haha jag blir alltid så stressad och ställer mig vid utgången typ hållplatsen innan jag ska av) Men ahh så sa jag till chauffören och han stannade så jag fick gå av heltåt helvete... Asså shit jag blir trött av att skriva detta haha kan man skriva en tråkigare text? haha xD

Nemen ahh...sen käkade jag middag och tittade på tv. How I met your mother, det avsnittet då Barney gör en teater för att bevisa hur dålig Lilys var...om nån sett den....lol...

Såå nu ska jag typ plugga, duscha, titta på lite drama och sen däcka.
Random bild, precis som min dag.

KOMMENTARER:

  • eleni säger:
    2011-01-16 | 12:08:13
    Bloggadress: http://elenination.blogg.se/

    haha, jag såg det avsnittet!! :D älskar det programmet haha!

Kommentera inlägget här: