Yeezus

What is love?......

Kategori: Allmänt

Hejsan hoppsan.........hahaha xD internskämt <3
Nemen ahh iallafall eftersom att jag slarvade hårt med förra inlägget, dag 3 så tänkte jag för en gång skull göra ett riktigt inlägg om dag 4, nämligen vad kärlek är... Haha.
Jag tycker att jag inte riktigt kan säga vad kärlek är för jag är trots allt bara 18 år och har inte upplevt all kärlek som man kan uppleva. Det sägs att man faktiskt inte riktigt vet vad till exempel riktig föräldrakärlek är förrän man har barn.
Min definition av kärlek är det som alltid finns där, det faktum att folk dyker upp när man ber dom om det, att man träffas överhuvudtaget, skämtar om eller med varandra. Jag är sällan seriös om kärlek överhuvudtaget jag säger inte till folk "jag älskar dig gumman <3" utan jag håller det mer för mig själv eftersom att det är så jag är helt enkelt haha. Jag kan dock uttrycka mig olika från person till person (oj vilken svenska man kan ha haha)
Jag är tro det eller ej ganska positiv när det gäller kärlek, jag tror på "soulmates" liksom men jag tror inte att det är exakt som det är i till exempel filmer eller böcker. Jag tror att det handlar om att man måste kämpa och utvecklas tillsammans som ett par om man vill lyckas. Jag tror att det finns upp och ner gångar och det handlar om hur man agerar. Kärlek för mig handlar ganska mycket om tålamod och att se det som inte är så uppenbart. Vilket i sig är ganska svårt så jag kan verkligen förstå förhållanden som inte håller.
Men jag tror även om hur man väljer att uppleva kärlek, om man tänker att den inte finns så ser man den inte,
om man börjar analysera ett förhållande så är det ju klart att man ser sprickor, men jag tycker inte att det handlar om att se sprickorna utan att det handlar om att se det bra i förhållandena. Detta gäller inte bara förhållandet mellan ett kärlekspar utan även vänskapligt förhållande. Se det positiva framför det negativa, hur clichè det än låter. Anledningen till att det ens är clichè är ju att man får höra det ofta så därför bör det finnas nån sanning i det tycker jag iallafall. Detta kan ju diskuteras och har säkert gjorts. Alla ha sina versioner av kärlek.
Men hela min poäng är egentligen att kärlek är det som man väljer att göra det till. Haha det låter verkligen som en typisk fillm replik men men. I mitt liv har jag faktiskt mest sett det positiva i kärleken så i min värld så är kärlek något positivt och varmt. Men jag tror även att man måste älska sig själv för att kunna uppskatta kärlek med andra, att behöva en person för mig kan låta väldigt romantiskt, men ärlig talat så är det hälsosammaste att vara självständig och ha sin partner och sina vänner som något kul här i livet, och ha dom som stöd om allt går åt helvete.
Haha asså jag vet inte riktigt om den här texten sa något eller om man fattar något från den, men det är i allafall min definition.
Haha här är riktig kärlek för mig:
Fluffiga söta kaniner HAHHAA jag vet jag är sjuk i huvudet.. alltid dessa jävla kaniner xD!

KOMMENTARER:

  • eleni säger:
    2011-01-06 | 18:35:29
    Bloggadress: http://elenination.blogg.se/

    haha så lång text!

    Vi får ta denna frågan igen när vi är typ 60 för då vet vi antagligen lite mer än nu! hahahah förhoppningsvis HAHAHA

Kommentera inlägget här: