Yeezus

Gräset är alltid grönare..

Kategori: Allmänt

Yooo, njuter av uppblåst mage och känslan av att man har ätit för mycket.. niiiice (Y)
Japp så nedräkningen är 11 dagar kvar! Tiden går och går.
Men aja Idag tänkte jag skriva lite om utseende and such. Hela mitt liv har jag alltid avundats folk och jag tror att många har haft åtminstone liknande upplevelser. För mig var det största grejerna jag avundades folk bland annat utseende, talanger och hur deras ekonomiska situation var ställd/hur de bodde.
Jag var då inte missnöjd med mitt liv men jag hade alltid ett visst sätt till att tänka att "gräset alltid är grönare på andra sidan" (därav rubriken haha). Hon hade mycket finare hår, hon hade ett jättefint rum, hon var skitduktig på att springa/sjunga etc. Hela jag var hemskt osäker HELA mellanstadiet fyfan asså när det gällde kläder, klippa mig och ens prata. Jag kunde inte ha de kläderna jag ville ha för att jag kände mig tjock, jag kunde inte ha den frisyren för mitt hår var för tunt. Haha allt var bara fail då srsly!
Jag tycker det är så himla skönt att man är 19 och mer självständig och självsäker! Jag menar jag vågade inte ens gå ut på promenader när jag var 11 för att jag kände mig töntig....? hahaha. Man är konstig ibland.
Yes yes... Meen komplex finns alltid kvar, man har det inom sig. Vissa har det djupare än andra.. Jag har det skit ytligt och snackar om det 24/7 haha.
Mina största komplex är då att jag inte är så smal som jag önskar att jag vore, min profil (asså jag kan seriöst få ont i hjärtat när jag ser min profil på bild) och sen en hel del mer som jag kanske inte ska ta upp här med tanke på att jag kan fortsätta hela natten.
Men jaa, om jag vill bli deprimerad kan jag bara kolla på en massa hemska kort på mig och då kan jag sitta hela dagen och vara deppig för det. Speciellt när folk säger "neej men det är ju ett fint kort på dig" för då tänker jag "herregud....var det den fina sidan utav mig?" Hahaha tyvärr så är det så. Bara att leva med.
När det gäller utseendet så är det ögon som fascinerar mig mest, mitt drömutseende är stora fina ögon och fylliga läppar. Men ah life goes on. Det som jag tycker är skitfascinerande är hur vissa verkligen lyckas åstad komma nått med sin make-up! Blev jätte fascinerad av en youtube video jag såg för typ ett årsen och idag hittade jag en bild från den som typ försklarar vad den handlar om haha.
Liksom hur det är en sådan stor skillnad mellan hennes "riktiga" öga och hennes "fake" öga. Jag tror att om jag var henne så skulle jag bara må dåligt om folk sa "åhh vilka vackra ögon du har" när jag hade smink på mig. Men jag tycker ändå det är riktigt nice!
Men shit nu skriver jag för mycket...
Har ni något komplex som följt med er genom tiderna? Eller nått utseende ni drömt om?
Ciao for now!

KOMMENTARER:

 • eleni säger:
  2011-06-20 | 00:40:18
  Bloggadress: http://elenination.blogg.se/

  haha så himla kul att du skriver frågor i slutet av inlägget haha xD Ja, att jag är fet komplexet kommer ALLTID finnas där. Hade varit skönt om man kunde chilla typ, men det går inte riktigt. Fast får säga för oss båda har det blivit grymt mkt bättre de senaste åren! (y)

 • Mimi säger:
  2011-06-20 | 21:56:47
  Bloggadress: http://www.fritida.se/hermimione/

  Öhhhh.... 10 dagar, du, det var efter midnatt när du la upp detta nilägg :D

 • jessica säger:
  2011-06-21 | 15:05:12

  stod fortfarande 11 dagar på nedräknaren xD

Kommentera inlägget här: