Yeezus

go shawty- ish yo birthday

Kategori: Allmänt

lol så idag fyller man 19 då! Woho~~

Yes och igår fick jag mitt rum invaderat av Johannes kompisar o.o... De hade bestämt sig för att ha filmkväll i mitt rum haha...Utan att säga nått till mig?.....Lol wtf typ! Men japp så blev det, vi tittade på Saw 1 och Bourne nånting...haha. Aja kan trösta mig själv med att jag har blivit mindre känslig mot skräckfilmer och det är nice! Fast saw är inte direkt nånting som skrämmer upp mig på samma sätt som ex. The Grudge haha xD
Eller en film som jag absolut INTE vill se är "Drag me to hell" och "Paranormal activity" haha fiffan!

Men jaa skolkisen stannar hemma idag och fixart! Haha hatar det ordet fortfarande! Och imorse kom familjen upp och sjöng för mig, haha jag var INTE beredd på det! xD Jag blev typ arg! Så fort jag hörde dörren öppnas så sa jag typ med min drygaste röst "JAAA??" haha xD och sen började de sjunga, så random...
Jag har iallafall fått:

Såndär luckt olja som man sätter ett värmeljus under av Christian och Pia....Vaniljdoft ofc haha.
Japansk körsbärsblommdoft och kräm från Hanna (från body shop)
Parfymen fantasy från Britneys kollektion lol av, hör och häpna Johannes haha xD
och sen en mugg där det står Jessica på av Mami und Papi och 1000:- från dom plus nån random vaniljdoftkräm från Yves Rocher xD Och så fick jag 500 spänn av min granny, I like!

Inga bilder idag inte..har ingen kamera ;o får ta och skaffa en snart... Så nu är min blogg skittråkig haha!

Klänningar

Kategori: Allmänt

Yoo nu uppdaterar jag igen!
Livet leker (haha varför säger man så?) eller ahh vissa delar är segare än andram jag vågar inte hoppas för mycket om resan i sommar känns lite segt men vi får se vad som händer helt enkelt.
Men annars går det bra typ! Jag har hittat min studentklänning och balklänning! Allt som fattas är klänning till student festen och alla dessa jäkla skor man måste köpa haha (ofta jag inte vill köpa mer skor haha)
But yes här kommer förhoppningsvis bilder på båda klänningarna~~
Studentklänningen:
Balklänningen:
Jag kommer då inte gå på min skolas bal utan det blir elenis skola.
Jag har förövrigt fått studentmössan beställd so it's on its way bitches! Exakt så som jag ville ha den woho! Som sagt nu återstår bara skor och smycken!...och den där jävla klänningen haha! Sen allt skolarbete, kommer bli klar med projekthelvetesarbetet imorgon! SKÖÖNT! Och hmm...matten får jag faktiskt börja prioritera haha har verkligen slarvat där.. Lyckligtvis är det inte så illa som jag trodde. Detsamma gäller Japanskan, börjar få VG i det istället och det tycker jag inte om alls! Språk är något jag helst vill ha MVG i. Har ett fett stort arbete i Naturkunskap B, ska välja en inriktining att skriva om och jag tror det förmodligen blir en nervsjukdomsinriktning för min del. (Haha intresseklubben sprängs av överbelastning)
Sen hmm....vad har man kvar sen då?
Ett gigantiskt jävla japanskaprov, nationella prov i matte C WOHO!!, det där naturkunskaps arbetet, förmodligen nått töntigt prov på arbetsmiljö och säkerhet, Textilskit....Hmmm jaa än är skolan inte slut iallfall
(gillar min avslutning på detta inlägget...låter verkligen som en klatchig replik)

Random ranting

Kategori: Allmänt

Hej, idag är det fredag och jag känner mig uppblåst (Y) we love it!
Känner mig allmänt trött på allting.  Jag har tänkt mycket på självdistans och självuppfattning på senaste tiden.
Jag har liksom spenderat många dagar i mitt liv med att tänka på hur jag är som person för andra, vad andra uppfattar mig som etc. Lol typ pretty much vad tonåren handlar om skulle man kunna säga. Men ibland så undrar jag om vissa människor märker saker som andra kan anse vara irriterande hos dom?
Liksom hur stor självuppfattning kan en människa ha egentligen? För egentligen så vet man aldrig vad andra människor tycker och tänker om en, man kan "gissa rätt" och anta men man kan aldrig veta. Vilket jag visserligen tycker är väldigt bra, annars hade livet förmodligen varit lite jobbigare. Men hur "perfekt" kan en människa vara? Vart går gränsen? Jag tror att många tycker som jag när jag säger/skriver att man ofta upptäcker en persons olika sidor när man är med dom mycket och då kanske vissa definierar vissa drag hos personen som bra och andra som dåliga. Vi bestämmer själva vad som är bra och dåligt eftersom att det är vi som väljer hur vi vill uppleva världen. Men jag själv har alltid tyckt att man som människa bör ha en viss respekt och försöka göra sitt bästa för att inte störa andra, en självklarhet som kommer är att man aldrig bör förneka sig själv saker för andras skull. Eller? Är det själviskt att prioritera sig själv före andra?  Det är en sak som jag ärligt talat inte riktigt kan definiera, jag har på senare tid förstått att den egentliga personen som kan bli ens bästa vän och värsta fiende är en själv, en clichè som jag bara trodde fanns i filmer. Men jag upptäckte att man själv bestämmer hur andra ska behandla en. Jag upptäckte alltså genom mina tankar att min upplevelse av hur någon behandlade mig kunde antingen vara positiv eller negativ. Haha jag vet inte om detta är en typisk upplevelse som alla nån eller flera gånger upplever i sitt liv. Men det är iallafall nått jag tänkt på mycket de senaste åren.
När övergår respekt till rädsla? När bör man hålla käft? Bör man ens hålla käft?
Haha jaaa asså min hjärna idag, det var liksom dagens tankar undrar om det är någon som pallar att läsa haha. Jag vet inte ens varför jag skriver detta på bloggen, känns lite roligt liksom jag känner inte att jag behöver publicera mina tankar eller så men nu blev det så ialalfall haha!
Ha det gött!