Yeezus

Winterfor

Kategori: Allmänt

Heeej!

Tiden går sjuukt snabbt nu, snart är det December! Det innebär jul och julklappar. Det ska självklart bli mysigt... Men pain in the ass för plånboken! Haha det är jag nog inte ensam om att tycka.

Har varit i Hannas lägenhet från igår till idag. Var tvungen att åka hem tidigt och plugga D: Har sjuukt mycket att plugga just nu och det är typ det enda jag tänker på. Det,kläder och resan i mars. Haha I'm obsessed! Har glömt bort allt kul som händer till julen, jullov (eller ahh "efter tenta tid lol"), Nyår, en anledning till att sitta inne och softa utan att få dåligt samvete etc etc. Fast självklart drömmer man om soliga stränder och vackra solnedgångar.. Som inte sker innan klockan sex lol.

Aja som sagt! Igår! Hade filmkväll med Emma hahah shit vad vi flummade! Grodan och Ynglet lol! (internskämt again) vi tog flumbilder, en del kan jag nog inte posta då innehållet är för starkt..Haha nej dåligt skämt, jag ser äcklig ut och mitt hår med!


Retard bild nr 1(hahaha Emma posar så mycket bättre än mig D: )


Ahh är rätt nöjd med min vinterspelnings lista, haha verkligen min musiksmak!

Oh well ointressant!, Måste sätta igång med julstädningen också, har ju planer på att ta bort trumsättet och möblera om lite hehe.

Måste förövrigt säga att jag har nog haft den mjukaste huden denna veckan! Och det mjukaste håret! Jag misstänker att det är pågrund av att jag ätit en massa fisk denna veckan, plus en hel del hårinpackningar, grönsaker, frukt och så har jag en ansiktstvätt som är sjuukt bra + en lotion som är asbra!Och för att  bara så random utmana mig själv ska jag posta en bild där jag ler (jag avskyr bilder där jag ler förövrigt)We all love the above angle haha

Aja men nu orkar jag inte skriva mer, hoppas ni har det bra! Jag måste plugga haha D:

Without further ado

Kategori: Allmänt

Yo!

Idag är jag så himla seg! Tror jag sov för lite igår, vände nog en hel del på dygnet i helgen och så.
Var hemma hos Emma i helgen, eller ah hos hennes farsa i Lerum! Haha. Det var nice och vi flummade rätt mycket. Skönt med lite miljö ombyte ibland!
Sen har jag varit rätt duktig och gått en del, behöver bara komma ikapp med pluggandet.

Nu har de typ Global week på GU och det verkar hyfsat intressant. Tyvärr har de en massa sessioner när jag har lektion och sen är jag rätt feg haha, har aldrig gått på ett seminarium. Känner mig så trögfattad haha är rädd typ att det ska kosta och sånt!

Aja ligger just nu på min soffa och softar...*dålig* och så typ ska jag börja kolla på nån amerikansk serie. Kan dock inte riktigt bestämma vilken.

Ska försöka möblera om mitt rum också! Ska bli kul att se hur resultatet blir.

Aja hoppas ni har det bra i dessa sega senhöst dagar!

Bildernu

Kategori: Allmänt

Hola!

Nu är det bättre haha, jag är så dålig på att ha dåligt humör länge. Men det är ju bara bra!

Jo så idag har jag tvättat, wow duktigt! Haha och så har jag bytt lakan (alla är skit intresserade av detta vet jag)

Nejmen helt ärligt har inget super intressant hänt idag. Pluggat lite så också! Haha. träffade Mal,Eleni och Viktoria, snackade över en fika. Jag uppfann en ny latte som heter Cheilatte! (sämsta skämtet ever) Jag har blivit sådär göteborsk känner jag och drar dåliga skämt hela tiden! Fint sådär.

Förövrigt är det SVINKALLT! och mörkt ute man tror att man ska gå och lägga sig när klockan är fem redan lol. Eller så är det bara jag som vill sova bort vintern. Önskar att man kunde gå i idè. Haha på tal om sova så vaknade jag idag av att mitt öra fick skavsår pågrund av att jag sovit så mycket, hur sepe är inte det? Haha aja jag har blivit väldigt förtjust i att sova på senaste, vilket inte är bra om jag är uppe nu och ska upp som ca åtta timmar. Så ska strax sova. Ska posta lite f15 bilder som jag töntade mig och tog idag (vet inte varför jag förknippar mina egopics med 15 åringar men haha jag vet inte) jag är ju som sagt sjukt dålig på att ta ego pics den senaste tiden. Men idag gjorde jag det!


Wohoo...eller nått men aja nu orkar jag inte mera haha

See you when I see you!