Yeezus

Halloween lördag och "nya" bilder

Kategori: Allmänt

Yooo!

Idag är det måndag och min "nya" kurs har börjat.. Jag får plugga lite glosor snart. Har glosförhör imorn! Dock rätt enkla hehe.

Nuuu ska jag vara duktig och lägga upp lite bilder. Dock inte så många. Jag glömde min kamera när jag skulle på Halloween fest i lördags :( haha så synd! Ville ju ta en massa fula egopics och lägga upp! Aja snor lite från Sarah och lägger upp som jag brukar göra.

Från lördags. Skulle klä ut mig till en docka men ahh blev ju rätt amatörigt typ. Inte för att jag var så himla ambitiös haha.Me and Sarah <3Fylle egopic haha!

det var en väldigt fin lördag med flum, sånger i bussen och sen en hel del drinkar (billigt billigt dessutom!)


Yäs yäs! Idag fick jag tillbaka min tenta och det blev VG på den! Happy happy am I. Hoppas verkligen det blir VG på det andra annars får jag det ej som slutbetyg D:


Håller förövrigt på att tvätta! För första gången på typ tre veckor = dåligt! Har dock förvånansvärt en del kläder kvar. Aja klär inte direkt upp mig på vardagar iallafall.

Idag bestämde jag mig för att gå in mina snygga skor så att jag faktiskt kan ha de ute. De är rätt höga haha man får gå som en geisha typ. Det går inte riktigt att gå med långa steg. Men som man brukar säga! Vill man vara fin får man lida pin!
Sen var Malin här och drack te och så åt vi taco, haha ovanligt hemma hos mig. Men gött vare!(De är snyggare i verkligheten)

Förde förövrigt en del bilder till min nya dator! (det blev den som jag bloggade om i förra inlägget) Och så hittade jag lite citybilder från Japanresan som jag bara måste lägga upp för att det är fint med citylights!

Från nått torn i Shinjuku <3 (jag är grym på att komma ihåg namn och locations verkligen haha)

Aja bör nog dra mig till sängs! Ska till skolan imorn och innan dess ska jag försöka hinna tvätta klart och efter det blir det en eventuell kaffe (te för min del) med en klasskamrat och sen stan med Susanna. Gött med lite saker på gång.

En god nyhet från ingenstans är att jag fortfarande är galet nöjd med min ekonomi och får ännu mer pengar imorn. För en gångsskull liksom. Sen är det alltid en känsla att spara ihop egna pengar (eller ahh de pengar man får från staten haha) .

Aja nu ska jag sluta babbla, hoppas alla har det grymt bra!Computer

Kategori: Allmänt

Heeey friends!

Idag ska jag äntligen köpa en ny dator! Hallelujah gospel style! Nejmen seriöst jag orkar inte sitta i köket när jag är på datorn. Kan ju ha sina fördelar med vissa saker men jobbigt i slutändan.

Aja, sitter och väntar på mor min som skall komma hem! Igår gjorde jag nått förövrigt som jag faktiskt inte gjorti innan, hyrde film själv haha! Woow vilken accomplishment (LOL) men asså jag har aldrig haft anledning till att hyra film själv. Allid slutat med at jag tittat på TV eller på en film jag haf hemma. Eller så hyr jag helt enkelt with le friends! (jag kan verkligen inte komma över det här med att blanda språk haha)

Har förövrigt ledigt denna veckan, eller ah. Det som är kvar av denna veckan. Gött! måste dock börja plugga igen. Nu kör vi på ganska hårt alltså!

Fan vad pepp jag blev helt plötsligt haha. Får mina pengar nästa vecka förövrigt! Another Hallelujah gospel style! Ska försöka övertala mamma att hjälpa mig köpa ett simkort. I och med att jag sparar till resan i mars så har jag inte råd att köpa simkort själv så ah. Ska prata med henne om det. Måste börja röra på mig mer och dessutom så gillar jag verkligen bastun där! Så sjukt bra för huden. Sen kan jag faktiskt gå dit för det är såpass nära och bra! Och dessutom nära hummanisten där jag går. Så ja! Nu har jag en del höstlöften här:

  • Skaffa simkort
  • Springa mera (tills det blir för isigt)
  • Köpa en bra ansiktsprodukt
  • Få bättre hårkvalitè
  • Skaffa längre hår
  • Plugga mer regelbundet

...Finns säkert mer men orkar inte skriva det just nu.

Här är en bild på en dator som jag funderar på att köpa. Men vem vet det kanske blir en heelt annan!Haha okej det blev jättefina kanter upper och nere på bilden..man jag pallar inte ta bort dom haha xD

Aja ciao for now!

Soon Halloween

Kategori: Allmänt

Yess..nu var det ett tag sen här sist..tror jag? Hahaha orkade inte kolla upp när jag sist skrev här.
Hade en rätt lyckad fest i fredags haha för en gångssull lol nej skämt åsido!Haha en bild från där vi alla spelade twister.

Jaja! För att gå vidare till nästa ämne. Idag hade jag tenta och det gick ganska bra måste jag säga. Visst det skulle ite förväna mig om jag failade på nått men just nu känns det rätt bra alltså! Har dock en fetare tenta imorn så ska strax plugga igenom allt haha.. Fyfan om man glömmer liksom!

Det som känns ännu mer lekande med detta livet är att jag äntligen kommer få en dator! Tyvärr (pengamässigt) inte min gamla då den förmodligen inte går att rädda. Men Jag ska få en ny. Tror jag ska ta en vit eller nått liknande den här gången. Mycket snyggare liksom!
Så på torsdag ska jag och mami-dji åka ut och leta! Sen jobbade jag i söndags = more money muhaha.. Lol. Nemen det går bra nu kompis det går bra nu. Haha okej jag ska sluta nu!

Jag har en hel del funderingar kring mitt hår nu faktiskt funderar ju på at dra den klassiska luggen, eller färga det mörkare, eller bara helt enkelt färgadet brunt... tjaa en hel del tankar helt enkelt!

Nemen det var allt för idag haha jag orkar inte skriva mera.. ciao ciao!