Yeezus

Livets gång

Kategori: Allmänt

Hej!
Är bara allmänt trött. Har haft en fin weekend med mina kära vänner! Trots sugigt väder och hemsk trötthet.
Stör mig verkligen på att jag jämt är så trött. Ibland känns omgivningen inte ens verklig så trött jag är haha. Måste vara för att jag slarvar smått med sömnen, för jobbet är inte såå hektiskt. Tycker inte jag iallafall.

Försöker göra mitt bästa för att vara aktiv, men nuförtiden så känns det så konstigt att skriva på en blogg, men jag ska göra mitt bästa för att uppdatera mera så att det går lättare när jag åker!
Det känns så overkligt att jag ska iväg typ. Men aja emough about that, det kommer när det kommer!

Ligger i sängen nu och orkar inte fixa saker som måste fixas, typ städning och tvättning av kläder. Kanske ska fixa det imorn då.

Jag har varit så otroligt nostalgisk den senaste tiden, så det kan gå! Vad konstigt livet är, eller är det vara jag som tycker det? Så mycket som kan förändras och så snabbt det kan gå! När jag ser på de äldre som jag jobbar med så undrar jag om de tänker "vart tog mitt liv vägen?" För det är ju kanske inte det roligaste att bli gammal. Visst rynkor är nog inte det mysigaste men det är nog inte det värsta. Det är nog känslan att inte längre ha hela livet framför sig. Det kan vi unga människor alltid trösta oss med liksom. "Vänta bara jag ska ha sånt sjukt spännande liv" Eller vad man nu tänker lol. Men tja, jag vet inte. Jag har dock ändrat min syn på vad som är ungt och gammalt. För mig kan 40-åringar vara unga för att de fortfarande är starka, friska och mentalt friska. Dock är de inte i min ålder, men det är en annan sak.

På tal om jobbet så hade jag sällskap av en sånhär sötnos i torsdags:Sån otroligt charmig hund! Jättekelig chihuahua!

Aja det var nog allt!

Bye!

Bröllopet

Kategori: Allmänt

Haha såg i mitt förra inlägg att jag råkade skriva fel dag. Bröllopet var i lördags (herregud vad tiden går!!)
Tyvärr tog jag inga bilder på mig då haha kanske är så ambitiös att jag tar på mig all skit igen och tar kort haha nemen förmodligen inte.
Här kommer lite bilder ifrån bröllopet. Kyrkan som de gifte sig i är så gammal som från medeltiden sisådär mellan 1100-talet och 1300-talet. Så rätt mörk och gotisk = typiskt min syrra! De gick även in till Iron maidens fear of the dark på piano version. Väldigt personligt och fint måste jag säga haha.
Bilderna suger rätt mycket men min digitalkamera bestämde sig för att dö innan jag ens hann komma till kyrkan...


På bilden, min morfar och bakom honom satt min mormor och bakom dom satt min faster och min farsas kusin + fru och man. Sen längst bak där satt Hannas kompisar.

Evelina berättade att det fanns en sten utanför som gamla hedningar hade offrat djur och människor på, så detta var tydligen en mycket helig plats haha.


Altaret innan bröllopet!Golvet hade en massa inskriptioner! Tyckte jag var häftigt haha.Och taket var full med gamla målningar. Påminde mig om historia böcker där det fanns en massa bilder typ à la Dante style.Min kusin (på mammas sida) Lena sitter, hon sjöng på bröllopet och bakom henne sitter min kusin (på pappas sida) Henrik + flickvännen Maja (fint att jag bara antar att de inte har något emot att jag skriver och visar bild på dom här) Och de som står i mitten är kompisar till Hanna. (de som jag kan se ialalfall lol)Den extremt obekväma kyrkbänken.. Arma människor från medeltiden fick ju t.o.m. lida i kyrkan!
Scary Jesus. Han ser ju så ledsen ut. Han brukar ju i vanliga fall se fridfull ut... Medeltiden och dess dysterhet haha.Så börjas det!Hannas grön-vita klänning! + Anders...vad heter det? Pingvinkostym? haha... Borde ju veta detta.Dags för utbyte av ringar och löften!Kyssen, som de egentligen inte skulle få i kyrkan eftersom att det enligt den första prästen var haram..lol det är ju tradition? De är ju gifta? Fattade nada.. Men tillslut fick de kyssas!Nu är de gifta.. Så det blir paret Lodmyr!

Och nej jag tog tyvärr inga fler bilder.. Mobilen hade sämst batterier tyvärr : <

De gråa och händelselösa dagarna

Kategori: Allmänt

Hej!
Idag är man verkligen lat. Tänker att det är för att jag passar på då jag ska jobba imorgon. men frågan är om det bara är jobbigare att jobba när man latar sig dagen innan?
Får faktiskt dåligt samvete av att spendera dagen så oprudktivt! Men samtidigt så känns det så värlelöst att gå ut i detta tråkiga vädret! Sen vill jag inte spendera pengar på någonting då jag sparar som bara den. Men det är ju fortfarande tråkigt att sitta hemma som jag gjorde när jag var yngre. Det är liksom inte kul att youtuba runt som jag konstigt nog kunde göra förr. Jag vill ut och göra grejer men jag är sjukt trött på trista blöteborg! Aja får trösta mig med att det bara är nån månad kvar till the bf kommer! Sen lär vi ju ägna oss åt lite sightseeing och åka ut till havet och sånt (hoppas på bra väder då!) Sen innan kommer jag jobba som ett djur...eller kanske inte riktigt, men jag kommer jobba iallafall haha!
Sen tänkte jag skärpa mig lite med onyttigheter och latheter inför den kommande hösten! Drömde förrästen att jag jobbade som sekreterare på den svenska ambassaden! Hello Dream part-time job typ!

På tal om hösten, är det bara jag som sitter och funderar på höstkläder redan? Känner mig skittråkig som tänker så långt fram, men eftersom att jag sparar nu så kan jag liksom inte köpa så mycket nya sommarkläder *Sadface* Sen kanske det blir så att man inte direkt blir pepp på sommarkläder när det är SKITväder ute (jag kladade i det förra inlägget men vädret har ju verklligen inte blivit bättre!)
Har blivit lite förtjust i brunt nuförtiden! (inte just brunt hår då utan typ smink och klädesplagg)

Uff synd att jag inte kan göra sådana frisyrer..och att mitt hår dessutom är ganska tunt så det hade nog bara sett roligt ut : <


Mina "nya" skor btw! Också bruna haha. Har dock inte använt dom än... Väntar med det till jag känner att jag har en bra outift till liksom.

Oh well, Bröllop på söndag, trevlig liten filmkväll igår! Kan inte klaga så mycket faktiskt.

Aja hoppas på att alla har det bra! Ciao for now