Yeezus

De gråa och händelselösa dagarna

Kategori: Allmänt

Hej!
Idag är man verkligen lat. Tänker att det är för att jag passar på då jag ska jobba imorgon. men frågan är om det bara är jobbigare att jobba när man latar sig dagen innan?
Får faktiskt dåligt samvete av att spendera dagen så oprudktivt! Men samtidigt så känns det så värlelöst att gå ut i detta tråkiga vädret! Sen vill jag inte spendera pengar på någonting då jag sparar som bara den. Men det är ju fortfarande tråkigt att sitta hemma som jag gjorde när jag var yngre. Det är liksom inte kul att youtuba runt som jag konstigt nog kunde göra förr. Jag vill ut och göra grejer men jag är sjukt trött på trista blöteborg! Aja får trösta mig med att det bara är nån månad kvar till the bf kommer! Sen lär vi ju ägna oss åt lite sightseeing och åka ut till havet och sånt (hoppas på bra väder då!) Sen innan kommer jag jobba som ett djur...eller kanske inte riktigt, men jag kommer jobba iallafall haha!
Sen tänkte jag skärpa mig lite med onyttigheter och latheter inför den kommande hösten! Drömde förrästen att jag jobbade som sekreterare på den svenska ambassaden! Hello Dream part-time job typ!

På tal om hösten, är det bara jag som sitter och funderar på höstkläder redan? Känner mig skittråkig som tänker så långt fram, men eftersom att jag sparar nu så kan jag liksom inte köpa så mycket nya sommarkläder *Sadface* Sen kanske det blir så att man inte direkt blir pepp på sommarkläder när det är SKITväder ute (jag kladade i det förra inlägget men vädret har ju verklligen inte blivit bättre!)
Har blivit lite förtjust i brunt nuförtiden! (inte just brunt hår då utan typ smink och klädesplagg)

Uff synd att jag inte kan göra sådana frisyrer..och att mitt hår dessutom är ganska tunt så det hade nog bara sett roligt ut : <


Mina "nya" skor btw! Också bruna haha. Har dock inte använt dom än... Väntar med det till jag känner att jag har en bra outift till liksom.

Oh well, Bröllop på söndag, trevlig liten filmkväll igår! Kan inte klaga så mycket faktiskt.

Aja hoppas på att alla har det bra! Ciao for now

KOMMENTARER:

  • malin säger:
    2012-07-10 | 21:35:34

    Blöteborg. och på torsdag blir det off to Blötholm, den här sommaren asså x) Kul med bröllop ju, ta bilder! Eller se till så att någon tar bild på dig iallafall :P

Kommentera inlägget här: