Yeezus

Fin helg, dags för nya äventyr

Kategori: Allmänt

Tja alla goa människor! Haha

Fatta att jag är rätt pepp idag liksom! Igår var jag verkligen inte pepp....Kan ha att göra med att jag var bakis och svintrött!
Sov bara ca 3 timmar igår HAHA inte undra på att jag var sepe! orkade knappt ens säga hejdå till far min haha *dålig samvete*

Tja då sticker man om några timmar. Dock kommer hela denna dag att spenderas med en massa resande.

Kommer åka mot Stockholm 16:15, framme ca 17:15 och vänta till 18:25, sen bär det iväg mot Beijing, Kina. Vänta där i 7 f*cking timmar! Gosh gosh! Sen runt 18-19-00 (Kina tid) åker vi mot Japan! Och är framme 21.00.

En hel dag hahah. That's all I have to say.

Dock värt det med tanke på att biljetterna var billiga!

Så jag har lovat bättre bilder än förra gången. Haha byggnader är ju fina :( Men med tanke på att både Emma och Ylva gillar att ta kort så kommer det bli en del på oss haha.

Får se om internet på hotellet är bra! Sist sög det verkligen och man kunde inte ladda upp bilder på bloggen. Om det inte går så laddar jag upp dom på fb!

Hade förövrigt en sjukt nice kväll i helgen! Thanks guys! You will be missed ;)Jag och Ylva på paprika haha..Salladen var inte så jättegod :( Fick ont i magen med!VinarMalin haha!Kvällens Camwhore! Haha :DCheers! Grönt vin på Saint Patricks day!Hahaha fiin kväll!

haha istället för att vara vettig så höll jag på med en astöntig grej. Får se om jag gör klart den så kanske ni får se den sen när jag kommer hem hehe!

For now!

Ciao!

The list 2012

Kategori: AllmäntOkej, jag softar lite då mitt huvud är sprängt efter tre timmars skrivande.. Hursomhelst fuck off tentor nu är skiten över! Nu svarar jag på en lista som jag typ tagit, översattit och gjort om haha. Är uttråkad men är för trött att göra något vettigt så här kommer det:

 1. Beskriv hur en människa är som du eventuellt skulle se upp till: Ärlig, sig själv, rolig och bra sjävlförtroende.
 2. En kändis som du har blivit jämförd med: Mariah Cary haha flera gånger, why people??
 3. Tre saker som irriterar dig mest hos folk: Dubbelmoral (på ett icke komiskt sätt), Ryggradslös och svinighet
 4. Det bästa som hänt denna veckan: It's yet to come haha! Förhoppningsvis klippningen lol
 5. Skumma saker som du gör när du är ensam: sjunger när jag är rädd, har en tendens att prata för mig själv haha...schizo much?
 6. Vad du skulle göra om du vann 1 miljon: Resa, kläder och spara!
 7. Finns det något som du är stolt över med ditt utseende och mindre stolt över, isåfall vad: Åh varför tog jag denna frågan! Haha hmm Jag gillar mina axlar, jag ogillar att jag är knubbig haha
 8. Något du brukar göra innan du går och lägger dig: Tittar på TV
 9. Något som gör dig ledsen när du tänker på det: Hmm.. Snö haha, inget direkt djupt som gör mig ledsen just nu!
 10. Det löjligaste du någonsin ljugit om: Hahah chips till familjen, vilket knappt var en lögn men ah mer säger jag inte haha!
 11. Något som du oroar dig för: Att inte utvecklas som människa.
 12. Finns det någon som du skulle vilja slå, isåfall vem: Hmm, nja har ingen ärkefiende direkt.
 13. Något du gör utan att veta om det (som någon eventuellt sagt till dig): Jag tar åt mig saker lätt tydligen? Något mer kommer jag inte ihåg haha.
 14. Ett ord som beskriver ditt nuvarande humör: Trött
 15. Ett fylle äventyr: Hmm, kommer ihåg när jag dansade på en klippa vid havet och ramlade sen tryckte eleni sin spritflaska i min mun haha det var sjukt kul!
 16. Sommarens mål 2012: Ha kul, käka en massa jordgubbar, mera tid vid havet och njuta av solen!

 

Haha and I challenge you guys! Att svara på dessa frågorna! Om ni orkar haha och inte kommer på något att skriva om.

Anywho! Nytt ämne. Igår målade jag (istället för att plugga.. Visst är jag duktig?) resultatet blev denna:

 

Ursäkta den dåliga kvalitén, har ingen scanner och denna är tagen med digicam + blixt. Sen lite omgjord i ett dåligt microsoft program för att "framhäva" linjerna mera. Tyckte det såg soligt ut med ljuset dessutom så ahh haha. Blev lite inspirerad av project runway att skissa typ!  Fint dock att man ser en massa skissstreck som jag glömt sudda ut men aja!

 

Nu får det vara nog!

Tråkigt inlägg

Kategori: Allmänt

Klar med min första tentan! YES!...Vet inte direkt hur det gick men...Den är iallafall avklarad haha!
Sen om en stund ska jag åka och få min andra tenta överstökad, sen hem till mer plugg (Y)

Kan trösta mig själv med att imorgon eftermiddag är hela skiten över och då kan jag fokusera på roligare grejer! Woho! Har dock en tid hos optikern kl. 16:30 på onsdag och en tid hos utlandstudiergrejen kl. 10.00 på torsdag!
Det blir grejer det haha.

Jaa detta inlägget kommer nog inte vara så långt med tanke på att jag kommer sticka rätt snart.. herregud wich me luck, denna tentan kommer jag inte kunna så bra alls haha, har inte övat mycket och jag är bara allmänt dålig på grammatik.. Innan hade jag hörförståelse, haha blir alltid så nervös att jag inte ska höra vad hon säger eller glömma allt. Dock avskyr jag när de spelar upp saker på band, det är alltid värst! Slapp det idag som tur var..

Min dag kommer inte alls vara särskilt spännande, kommer göra tentan - åka hem- äta - plugga och kolla på TV haha, har fastnat för 28 grader i februari lol makes we want to go to Thailand.

Måste även beställa tid hos friören denna veckan, NO FORGETTING!
Men nu orkar jag inte mer haha.

Lovar att göra mera intressanta inlägg (med bilder haha) när jag är klar med min lilla tentaperiod!

Til' we meet again!
Update! lol (om någon hann läsa innan which I doubt haha)

Är stolt över mig själv som fick bokning av frisör per telefon avklarad.. Får alltid smått ångest när jag ska göra sånt haha. Måste säga att den frisören jag går till är asbra! Hon säger alltid det jag tänker men som jag inte vågar säga (känner mig alltid så himla nervös och skraj när jag går till frisören) It's like she can read my mind! Haha, när jag var hos henne innan så tänkte jag att det kanske bara var en coincidence men typ... Nu hände det igen! Haha så bra.

Aja nu ska jag fortsätta mitt plugg. Grammatik tentan gick åt helvete, jag gissade på typ hälften men aja! Thats life!