Yeezus

Och nu är det lördag igen

Kategori: Allmänt

Hej alla söta människor och sockersöta hundar och hästar!

Hur gillar ni min nya design? Visst är den fiin?? Hahaha

Nejmen skämt åsido. Kollade runt med elenichrist igår efter en ny bloggdesign och så fick jag för mig att denna skulle vara snygg och sen bara insåg jag hur extremt foki den här är..... And lets face it... Jag är ingen överpositiv Thailänning utan jag är en frostbiten svensk...Haha fan vad fult nemen ärligt talat jag är ganska positiv men inte fan är jag överglad och använder ord som sockersöt och sötisar.....ryser fan av sånna ord, så nej. There wont be a new Foki in town.. Haha nu ska jag sluta skriva Foki här.... Känns ju läskigt haha. Jag misstänker även att den här designen kommer länka haha.... Fint.

Hursomhelst.. Ska jag kolla efter en ny design! Eleni has no time och jag fattar inte hur man gör på blogg.se! Alla dessa jäkla koder! Never understood those.

Jag är sjukt pepp på att börja träna men jag måste göra följande först. P-L-U-G-G-A.

För jag vill gärna ha G i allt och jag vill inte och kommer inte palla med omtentor :(
Jag känner mig rätt screwed då jag har missat x antal lektioner men jag har liksom ändå varit duktig och suttit hemma och pluggat en del. Så den stora frågan...är jag körd eller inte? Att vara eller att inte vara...det är frågan...

Yes men jag är så uttråkad med plugget.. Det roliga är att jag har börjat lyssna på CD skivan från min bok haha...jättekul och sitta där och upprepa meningar som en idiot...Hoppas ingen hör mig haha................

Iallafall! Jag har nog ingen direkt poäng med skrivandet idag. Jag har en hel del framtids tankar, har till och med skrivit cv till kommande rejektioner haha.. Jag är så positiv i mitt jobbsökande... men ärligt talat med våran katastrofala arbetsmarknad.. I think not. Men jag ska iallafall göra mitt bästa.. Jag borde verkligen komma ut ur mitt skal men tanken på att jobba med gamla skrämmer mig och tanken på att jobba med barn skrämmer mig ännu mer... Whats left? Mc donalds? Skrämmer mig också..har hört deras hemska arbetsförhållanden.. Men jag kanske är för kräsen.

Att vara eller att inte vara, det är frågan hahaha... Okej jag ska sluta, det är inte ens kul i mitt huvud.

Ciao!!Jag ser ut som kejsaren från Starwars lol

KOMMENTARER:

Kommentera inlägget här: