Yeezus

Ännu fler dagar och mycket text!

Kategori: Allmänt

Hej mina kära vänner!
 
Så första avsnitter på Once upon a time säsong 2 har kommit! (För er som kollar då haha) omg säger jag bara haha. Sen hade jag med mig Harry Potter den tredje boken....Men nu har jag läst ut den....Och jag har bara den med mig... DAMNIT haha.
Förrästen! Om ni är som mig och tycker det är roligt att skratta åt dumma rednecks (och har tid över) så bör ni kolla på "Here comes honey-bo-bo".... Asså den är bara rolig.. Jag skulle kunna förklara vad den handlar om.. Men den är så unbelivable..det är bättre att man.....ser....haha
 
 
 
Aja slut på nörderiet nu.
 
Jaa,som ni förstår har jag faktiskt inte gjort så mycket intressant idag. Jag har handlat! Haha kanske inte räknas som intressant direkt. Igår var jag duktigare och gick i ca tre timmar. Först gick jag till familjerestaurangen Jonathans och var skit tråkig och beställde samma pasta som jag åt sist jag var där (det första inlägget när jag är i Japan med bilderna) Men den var sjutk god och rätt billig. Så där satt jag och läste en bok som heter The secret, Det är lite kul att jag läser just den boken då det är en självmotiveringsbok, brukar inte läsa sånt överhuvudtaget men just denna boken är ganska intressant faktiskt och påminner väldigt mycket om boken "Ett samtal med Gud"... Eller ah kanske inte berättar-stilen men budskapet!
 
Aja nu går jag vidare haha. Så efter att jag hade ätit upp så bestämde jag mig för att gå lite och tänkte försöka hitta vägen till Naka-meguro (där jag gick vilse) Hahaha neej jag kan inte komma över det! Jag SKA lära mig vägen!......
Dock hittade jag inte dit....IGEN! hahaha aja jag gick inte vilse iallafall utan jag gick bara på måfå. Hittade en rätt billig affär och smart som jag är (hade gått i ca en och en halvtimme) så köpte jag 2 liters is oolong te (kinesiskt te som är bra om man vill förbränna lite fett) och en två liters vatten. jag har inte riktigt förstått om man kan dricka vattnet i kranen här eller inte. Jag tror att man kan det men jag blir konstigt nog lite små äcklad av det konstigt nog. Sen är vatten på flaska sjukt billigt här! Oolong is teet kostade ca 8 kronor och Vattnet kostade också ca 8 kronor (99 yen) Jag hittade även en starbucks! Så dit ska jag gå om jag blir sugen på Matchafrapino!
 
(Bild från förra sommaren)
 

Det som var så smart med att jag köpte teet och vattnet just där var för att jag hade gått i en och en halvtimme.... Alltså måste jag bära på skiten i en och en halvtimme! Haha, jag kunde inte heller ta tunnelbanan hem eftersom att jag inte hittade Naka-meguro stationen! (Japp klanthetsnivån ligger på topp som vanligt!)
Aja..men det var billigt och snål som jag är så kan jag alltid trösta mig själv med det!
 
Jag kom hem iallafall utan några fel incidenter. Förutom då att en scary japan i ett litet motorcykel gäng stirrade argt på mig (Jag gjorde ingenting! Jag bara väntade på att det skulle blir grönt!)
 
På tal om scary japaner! Glömde nämna i förra inlägget att när jag väl var vilse i Naka-meguro så hörde jag något som spelade gammaldags japansk musik högt. Såg sedan bilarna som kom med japanska flaggor på och insåg att det var japanska-nationalister! (nej nu överdriver jag inte haha) för er som inte vet så är det en grupp rasister, som tur är inte våldsamma som svennerassar! Men de kan liksom demonstrera mot invandrare och skrika efter en. Såg ett youtube klipp där de skrek åt en västerlänning "Waaitoo piggu goo hoooommu!" (alltså japansk accent för White pig go home)... Jaa för att undvika att de skulle se mig så vände jag på huvudet. Inte för att jag var rädd men jag vill bara inte bli kallad för vit gris haha! (skit taskigt ju!) Varför just gris? Sen när är grisar vita?? Inte för att vi är direkt vita... Men ändå! (dock hjälper det inte med att jag blir rosa när jag blir solbränd lol)
Aja äventyrligt!
 
back to recent days!
 
Så idag då, som sagt jag har inte gjort så intressanta saker... Jag har dock röjt i min lägenhet (asså jag städade den igår med?...eller var det iförrigår?...haha guldfisk) Men sen fick jag post och orkade inte handskas med den så jag slängde den på golvet (japp jag är en duktig och amitiös tjej!) Så idag så slängde jag posten. Eller ahh det är inte enkelt som det låter för man måste dela upp soporna här. Och det är mycket striktare med det! Om det inte är uppdelat korrekt tar inte soppgubbarna det.. För mig som är lat har det slutat med att jag gått till närbutikerna och slängt där istället.. men nu har jag bestämt mig att jag ska sluta skämma ut mig och bara lära mig deras sopregler, det är inte ens svårt haha.
Kan iallafall visa lite bilder på lägenheten.
 
Jag vet att det ser rörigt ut...Men jag har för mycket skit! Lägenheten är för liten haha. Aja, som ni ser så har jag köpt en liten badmatta utanför duschen. De två påsarna som står på varandra är tvättpåsar.
 
 
Min teve (flyttade ner den från bordet för att kunna lägga grejer där. Och så ser man ju självklart datorn. Jag sitter alltid på sängen här...Eller ahh tunnmadrassgrejen.. Kan inte kalla denna direkt för en säng. Har nästan vant mig vid den, förutom mina höfter som får sjukt ont för att maddrasserna är ganska tunna.
 
Aja kan ta mera bilder sen!
 
Tog förövrigt bild på dagens middag.
 
 
God sushi som man kunde köpa i affären! (sorgligt att detta är godare och billigare än sushin i Sverige) Vissa saker visste jag vad det var...men andra inte... Det var bara att äta haha... Gott var det iallafall.
Jag köpte något som jag fick smaka på för några dagar sen. baba köpte det först och sa att jag borde smaka på det. Det är en slags macka med vaniljkräm i. Jag sa först att det inte behövdes då jag inte brukar gilla söta grejer till frukost och inte söta saker på mackan. Men han köpte det iallafall och sparade halva till mig... Jag smakade på det och dog... Jag måste bara sluta att tro att jag är så nyttig, det är jag inte..! Det var svingott! Förövrigt är typ all slags bröd här vit (kanske några få undantag) det är vitt och vääääldgti mjukt! fattar inte hur de får det så mjukt?? Så ja, måste hålla mig från att köpa sånt jämt haha... Köpte det dock idag.. Aja.
 
Kan annars visa en bild på en frukost som vi åt för några dagar sen (again mitt minne suger)
 
Här ser ni brödet..(man ser inte hur mjukt det är dock)  Förövrigt är det kött i brödet.. Tonkatsu heter det tydligen! Bananer! (no explanation needed haha)
Jepp så har iallafall handlat frukost för imorn (billig kornflakes med jordgubbar i + billig mjölk + en apelsin som det var rea på + bananer som var väldigt billiga!
 
(Haha så fult att man ser lite av mina ben på båda mat bilderna)
 
Btw! Vet inte om ni kommer se det på nyheterna igen men det kommer komma en till tyfon imorgon förmodligen (not again!) ..misstänker att det är säsong eller nått.. Men det är ingen fara, man ska bara hålla sig borta från hav och skyltar! (haha låter inte så calming men min poäng är ialalfall att det kanske är liite blåsigare än i Sverige men inte som en orkan och jag bor inte i södra Japan så det är lugnt!)
 
Aja ska sluta nu! Ni får ha det så bra!

KOMMENTARER:

  • eleni säger:
    2012-10-03 | 17:52:56
    Bloggadress: http://elenination.blogg.se/

    haha kastade du posten??
    och hahaha var det rea på apelsiner?
    Det är bra att du lär dig området iallafall :) och kul att få se bilder på din lägenhet med! :)

    Svar: Hahah jaa, asså det var bara reklam!
    Jessica

  • Chibi säger:
    2012-10-04 | 17:21:47

    Aww, älskar att läsa dina inlägg~ även om jag är superkass på att kommentera så tycker jag ändå du ska veta att jag läser och följer fortfarande din blogg och läser varje inlägg. Så våga inte sluta~!
    Hoppas du har det bra, det verkar som om du trivs.
    Blir avundsjuk på all god mat du äter! (Sen brukar jag av någon anledning alltid lyckas läsa din blogg när jag är hungrig också. XD)

  • malin säger:
    2012-10-05 | 17:45:37

    man blir hungrig av din blogg hahah, när börjar du skolan då??

Kommentera inlägget här: