Yeezus

Bilder om min första dag!

Kategori: Allmänt

 
Såå, texten kommer här nere för jag laddade upp alla bilderna innan jag började skriva, just to make sure typ.
Detta är utsikten från min våning! Man går alltså inte in i något trapphus (som jag trodde) utan trapphuset är liksom utomhus....Same with the toiletts..lol haha tur att det finns så mycket toaletter överallt här för de toaletterna är liksom inte så mysiga!
 
 
Här är trappuppgången till första våningen, jag bor på den fjärde. Det ser rätt skabbigt ut men det är inte så farligt som det ser ut. Trodde först det skulle vimla av kackerlackor men jag har inte sett en enda.
 
Och detta är typ bakgaten där jag bor, allt ligger väldigt tätt så man är verkligen bortskämd med spacet i Sverige! Däremot har jag inget emot det för jag tycker konstigt nog om det haha. I en affär i närheten säljer en gammal tant en massa fodral,täcken och lakan. Hon är jättegullig haha jag hade lust att köpa något för att hon verkade så snäll och så är hon så liten haha hade lust att klappa henne på huvudet nästan men det skulle vara fruktansvärt oartigt haha.

 
Vi gick och handlade i en 100 yen butik (typ tio kronors butik) Fick en massa tvättsaker asbilligt! Allt som allt gick på ungefär 100 svenska kronor ( ca 1000 yen) och jag älskar att den butiken ligger nära mig hehe!
Sen styrde vi stegen mot en ganska stor supermarket som har öppet 24/7 (tror jag..haha)
 
 
Ett random men ganska fint hus (haha jag vet, jag och byggnader) vi var påväg tilll supermarketen. Det låg i stadsdelen Meguro, som ligger nära mig. Vet att det inte säger något för en svensk men man kan iallafall googla haha! Vi gick i ungefär två timmar tills vi kom fram till
 
 
Ett akvarium! Med en retard muräna som bara låg där med öppen mun haha. Såg nästan ut som den förväntade sig att bytet skulle komma simmande in i dens mun.
 
 
Ett stort och fint akvarium mitt i stan haha och precis brevid supermarketen!
 
 
ドン キホーテ = Donkihoote, väldigt random namn. men de har verkligen allt i denna marketen, allt från tvättmedel, hushållssaker till smink, alkohol (and lots of it) och typ dildos och string kalsonger..... Haha känner mig alltid som en unge när jag ser det och börjar garva!  Får dessutom värsta svennetänket då typ "nemen oj oj oj det kan dom ju inte sälja här! Barn kan ju se det!"
 
 
Till lunch blev det soba (japanska nudlar) tog tyvärr kort med baba's kamera så har inte fått in den bilden än. Men till middag (ca klockan 22) blev det spaghetti med krabbkött och tabasco + ost. Mhmmm gott haha.
 
Sen stack vi hem och bäddade om (lakanen var sjukt äckliga) tog bort kudden för den STANK! ..ska kolla om det går att tvätta den för I'm simply not going to sleep on it!
 
Aja thats all for now. Är fortfarande rätt sliten efter jet lagen... Tror jag ska försöka vila en timme till...
 
Ha det bäst!
 

Framme då!

Kategori: Allmänt

Heeej! Nu är jag då framme i Japan.... Typ wtf? Vad gör jag här? Haha....

Nemen det kommer väl kännas mera meningsfullt när jag börjar skolan senare.
 
 Iallafall! Idag kom jag fram ca 7:30 (Japansk tid) men anländningen för min del blev sjukt förskjuten då jag fick förklara för tullen varför jag inte hade något studentvisum och varför jag inte kunde min adress (haha asså jag är ju som vanligt sämst på att förbereda mig!)
 Sen fick vi ta oss till Shinjuku och jag fick läsa igenom världens tråkigaste kontrakt... Med Jet lag och hade inte fått någon sömn två dagar i rad.... Fatta att man var trööött haha! Aja men det gick bra! (dock bryter jag mot några regler) men försöker hålla det så diskret spm möjligt!
 Lägenheten var sjukt smutsig och lakanen var äckliga så det var verkligen ett minus.. Det blir att tvätta och städa hela lägenheten imorgon! Har köpt nya lakan idag och bäddat rent iallafall!
 
Hahah är sjukt trött så ska nog inte skriva mera.. Men kan verkligen säga att tankarna vandrar iväg här borta! Och sjävklart saknar jag er!
 
 
Men åhh internet suger, får ladda upp imorn istället och berätta mera ingående...däckar nu haha Gott
 

Shiet

Kategori: Allmänt

YoO!
 
Jag drar snart (skriver på min farsas dator och äter frukost.
 
Himla konstigt och jag har lite ont i magen. Dock var det värre igår, haha vad gör jag? Nemen vi hoppas det går bra!
 
 
 
 
*OUT