Yeezus

So far so good

Kategori: Allmänt

Hej!
Så jag hade tänkt att uppdatera min blogg igår. Jag tog med mig kameran, tog kort på min outfit, vad jag åt och Yusuke men när jag kom hem letade jag överallt-no where to be found!
Så jag får ta mig till akihabara (den elektroniska staden för nördar typ) och leta efter sladdar!
 
Aja men tänkte iallafall skriva ett inlägg och se om jag kunde gräva fram något gammalt kort!
Jag har vart sjuk 2190470912ggr! Orkar inte vara sjuk mera haha, men förhoppningsvis har jag bättre immunförsvar av alla påfrestningar.
Sen har det varit lite körigt med familje-livet men det är bara att hålla ut till bättre tider typ.
 
Annars har jag haft det rätt gött här! Gått mycket på Izakaya, druckit, sjungit i karaoke, gått på olika restauranger
...the usual typ
Sen var jag en helg i en second-hand butik i Harajuku, Kinji heter den, där hänger typ alla "coola" harajuku kids typ (asså inte de som cosplayar utan de som bara har lite "annurlunda" stil men ändå mode/grunge)
 
 
btw finns det en väska här som jag sett flera gånger det är en tygväska (om jag inte minns fel vilket har hänt) där det stod "Läxor? Är du ensam" på svenska haha tyckte det var väldigt roligt att se när japanerna helt clueless gick runt med den utan att ha någon aning om vad det betyder!
 
Köpte en grå långklänning (asså jag vet inte när jag särskriver och när jag inte gör det så sorry), en sån tröja som är skoluniformsaktig som typ sailor moon har? Inte en skoluniform utan bara tröjan.. vet inte varför egentligen men det är bara kul att ha. Kanske man kan göra något kul med den... Så länge jag inte ser för wappig ut eller wannabe 15 år.
Aja samma dag som jag var i Harajuku och shoppade med Vincenza (en australiensk tjej från min klass) så såg vi den här tjejen:
 
 
Som var omringad av fotografer och jag undrar om inte denna bilden är tagen den dagen som jag var där (känner igen bakgrunden haha) Vincenza talade om för mig att hon tydligen är lite av en B-kändis i Japan.

Sen har jag varit på zoo igen haha! Sett skumma och söta djur
Detta är apor som finns i Japan (asså ute i naturen haha) de brukar bada i de varma källorna som finns här.
Apa på japanska är 猿 - Saru
 
Dessa aporna klättrar i både träd och klippor!
Och flodhästar! Blev dock besviken för de var så smala, ville ha en fetflodhäst med valkar typ haha de ser så roliga och fula ut!
 
Aja haha lite valkig var den flodhästen som jag fick på bild iallafall.
 
För några veckor sen var jag och Yusuke på museum och tittade på urtida saker, typ fosiler från flera hundra miljoner årsedan! Gamla japanska djurraser och hur människorna levde förr + genetiken hos japaner och djuren här. Tydligen går det inte riktigt att spåra vart det japanska folket kom från. Och så fick vi se en riktig mumie av en japansk kvinna! Det var intressant men creepy!
Och sen det roligaste som jag tyvärr inte kan posta några bilder på för att jag inte har en sladd.....
 
Vi fick se....
 
 
 
"trumvirvel" haha
 
 
 
 
 
 
 
Dinosaurieskelett!!

Haha fatta att min inre åttaåring kom fram och nördade sönder! Vi fick se Deinonychus skelett (tänkte på Jurassic park när barnen är i köket) T-rex! ... Och...Kommer inte ihåg vad den dinosaurien hette... Kanske Apatosaurus..Aja skitsamma haha det är nog bara jag som bryr mig! Vi såg även Triceratops och Stegosaurus!
...Så nu ska jag sluta nörda haha!
 
 Annars har det kanske inte hänt super mycket.. Gått på karaoke, druckit haha och umgåtts med Yusuke och klasskamrater. Sen har jag pluggat en heel del! Mest kinesiska tecken. Svårt är det att memorisera allt och jag blir mer och mer plugggalen märker jag eftersom att jag inte gillar när andra är bättre än mig när det gäller japanskan haha (förutom de som har högre level eller de som faktiskt är födda här då haha)
 
Sen har jag börjat måla lite smått igen! Köpte ett block och färgpennor (bara 10 kr typ)
 
Idag har njutit av Fredagen och åt indisk mat med Yusuke. Det var 18 grader idag!!! Haha jag njöt som fan av att vara ute. Dock blåste det sjuukt mycket! Sen på kvällen började det att regna. Bombade kylskåpet med mat! Så nyttig mat som möjligt för jag har varit sämst på att äta nyttigt nuförtiden :( Så har bombat kylskåpet med grönsaker, frukt, risnudlar (nyttigare än vanliga nudlar) tabasco (hehe starkt och gott) och soppor! Hade postat bild men ahh...no need to repeat
 
De sålde persikoblommor i affären! Fatta att jag var sjukt sugen på att köpa! D: Haha har bestämt mig för att göra det när jag har vårstädat lägenheten rejält. Asså de luktar verkligen persika!!
 
Om mindre än en månad kommer familjen hit och hälsar på! Det ska bli kul! Hoppas jag inte failar med guidening!
 
Aja hoppas ni har det bäst! Saknar er! Så fort jag får sladden ska jag uppdatera med uppdraget Eleni!
Då blir det bild på outfit, vad jag åt, etc!
 
Ciao for now <3
 
 
 
 
 

KOMMENTARER:

 • Anonym säger:
  2013-03-02 | 12:39:48

  Ja, du måste uppdatera med uppdraget!! Men jag gillar detta inlägget med och att du har ansträngt dig med att hitta bilder iallafall, men om vi båda kör uppdragen sen när du har sladden så kommer det bli askul tror jag! Haha så åk till Akihabara!!

  Låter fint det du har köpt, det kan du visa upp med någon gång!

  Haha kan tänka mig att dinosaurie delen var asspännande för dig, jag hade också tyckt att det var kul att se!

 • eleni/ελενη christakis säger:
  2013-03-02 | 12:40:19
  Bloggadress: http://elenination.blogg.se/

  Ja, du måste uppdatera med uppdraget!! Men jag gillar detta inlägget med och att du har ansträngt dig med att hitta bilder iallafall, men om vi båda kör uppdragen sen när du har sladden så kommer det bli askul tror jag! Haha så åk till Akihabara!!

  Låter fint det du har köpt, det kan du visa upp med någon gång!

  Haha kan tänka mig att dinosaurie delen var asspännande för dig, jag hade också tyckt att det var kul att se!

  (Min första kommentar blev av anonym lol, så skickar en till!)

 • malin säger:
  2013-03-05 | 10:17:21

  woow deinonychus! hahah nu blir jag avis..

 • malin säger:
  2013-03-05 | 10:18:04

  gillar uppdateringen förresten! vi vill ha meramera

Kommentera inlägget här: