Yeezus

Parfymer

Kategori: Allmänt

Hej hej!

Idag har det då inte hänt nått överdrivet speciellt. Har haft vanlig skoldag, foto och sen engelska.
Min engelska lärare fick för sig att kolla upp om vi kunde fonetiska tecken. Vilket jag är väldigt dålig på om jag ska vara ärlig, det hemska var att hon blev besviken på mig..Trodde väl bättre om mig haha, hoppas de bara inte går ut över mitt betyg.
Har bestämt mig att vara duktig i år och plugga mycket. Hoppas på MVG i de flesta ämnena men vågar inte hoppas för mycket.
Har ju tänkt mycket på det här med framtiden och så, tänker faktiskt nästan alltid på framtiden eller så tänker jag mycket på det förflutna. Har märkt det, jag kan ibland vara ganska frånvarande faktiskt. Så har bestämt mig för att skärpa mig och tänka med på nuet.
Men antar att det är lätt att drömma sig bort i detta regniga gråa Göteborgsväder.

Men nog om det! Jag har kommit på att jag vill ha en ny parfym! eller aa... hade den förra året och tyckte verkligen om den, tog slut på den innan jag hann tröttna.
Just nu har jag Pink sugar men jag har faktiskt tröttnat lite smått, även om den parfymen verkligen är en doft som jag tycker om.Nuvarande Parfym                                    Framtida parfym (förhoppningsvis)


Juste, så har jag pluggat japanska de senaste dagarna, det är faktiskt ganska kul. Speciellt nu när jag har fått tillbaka min motivation i skolan. Vet ju fortfarande inte riktigt vad jag vill bli, kan inte se ett jobb som man faktiskt tycker om. Men hoppas ju fortfarande på det, så positiv kan jag vara ibland :O .
Ska iallfall lägga upp en bild på mina dåliga försök till att skriva x) men enligt några så kan man iallafall se vad jag skriver, så det är iallfall positivt.