Yeezus

Passioner

Kategori: Allmänt

Hej hej..
Idag är det Torsdag vilket betyder att denna underbara lovveckan går mot sitt slut. Snart börjar vardagens skit och läxhögarna kommer börja växa igen. Fast har dock en massa läxor som man måste ta tag i innan lovets slut:
  • Engelskan (som skulle vart färdigt förra veckan...har inte ens börjat än..woho~~)
  • Svenskan, debatt artikeln...skulle även gjort ett prov..men men så blir det lol
  • Matte, ligger efter men har även gjort ett prov i det denna veckan så jag har bara kunnat öva än så länge.
  • Japanskan ska ha prov i "ba" pyo" etc.. Ganska lätt fast ahh jag har inte vart lika på topp som jag var innan.
  • Samhäll, ska skriva om Sveriges monarki.
Men ska nog inte klaga så mycket på skolan, känns som om jag gör det hela tiden. Okej jag kanske inte är perfekt till det programmet jag går på liksom Bild och form är inte mitt special ämne. Jag var rätt duktig på att måla och rita när jag var yngre och jag var en av de bästa i min grundskole klass på det, då var man ju ändå rätt motiverad och tänkte att an var hyfsat begåvad. Men nu så är det typ...alla är bättre än mig! Det är ju så jobbigt för då blir man ju så omotiverad. Ibörjan var jag typ "nää nu jäklar ska jag bli bra"..... Men det håller inte jag är inte världens serie tecknare, jag kan inte anatomi och jag visste helt ärligt inte ens vad akvarell var förrän jag kom till cyber....eller akryl för den delen.
Folk hånade en för att man skuggade med fingrarna och jag kunde verkligen ingenting om pennor, blyerts spets och vad skillnaden är på hårdheten i en stiftpenna till exempel. Jag hade faktiskt planer på att gå i musik i slutet av nian när jag började bli sådär superintresserad av trummor och musik.

När jag kom till Cybergymnasiet så insåg jag att jag faktiskt inte var sådär super intresserad av att måla, det var liksom en passion jag hade som liten för att jag tittade på när min syster målade sina rollspels karaktärer. Sen fick jag veta att jag målade ganska bra för att vara så liten. Men jag har aldrig kunnat "Måla, måla, måla och måla" Jag kan inte hålla på med sånt hela tiden jag har inget sånt som jag är helt super intresserad av och de stör mig ganska mycket.
Alla har liksom nånting till exempel nån sport, musik, stil, skrivande, böcker, matte etc. Vad har jag egentligen? Jag blir alltid så avundsjuk när jag hör folk prata om det de är passionerade i och speciellt om de har en livslång plan. Då kan de ju kämpa för den och drömma om den. Min enda plan jag hade sen jag var tio är var att gå ner i vikt.... Woho vilken plan vafan ska man göra sen då liksom lol.

Ojdå jäklar nu skrev jag för långt igen :S sorry för mina otroligt tråkiga inlägg xD Jag vet inte vad jag ska skriva om annars och jag kommer alltid in på en massa långa saker och går offtrack när jag skriver, thats me typ^^Speed and aggression, a deadly obsession
Joining together in ultra-motion
Born out of fire, they into one
We all come together in ultra-motion
(Ignore sepe axel som ville flasha sig helt plötsligt lol..and ofc ljuset som censurerar bort min feta näsa och ringar)

Oh well Bye byeAdopt a Pixel Graphic @ CarrieLynnesWorld.com