Yeezus

yes.

Kategori: Allmänt

Wow jag uppdaterar... haha...
Nej men tyvärr är jag inte på något vidare bra humör. Men ibland suger dagar och så är det bara inget man kan göra åt.
Min bloggdesign är fortfarande vintrig D: inte bra med tanke på att de flesta blir äcklade så fort de tänker på snö, no more snow! WE WANT SUMMER! typ.. Japp så i fredags hade jag nationella prov och det gick åt helvete. Sen hade jag en mys filmkväll med mal och che haha (jag vet att ni gillar smeknamnen) tyvärr kom min mamma och hämtade mig liiite för tidigt..får skylla mig själv att jag är feg och inte vågar åka hem själv haha.
Annars har min helg varit blandad... Typ det är ju en sån konstig känsla när man känner sig nöjd men typ restless? Vet inte om nån fattar vad jag menar..men det är typ melankolisk? Jag har så svårt att leva i nu:et och allting känns å overkligt.. Jag är liksom där men ändå inte? Aja så får hoppas på en ny blogg design och se hur bra jag är på att uppdatera.

KOMMENTARER:

 • eleni säger:
  2011-05-23 | 10:13:34
  Bloggadress: http://elenination.blogg.se/

  hahah är det en hint till mig att göra en ny design? kommer ha massa tid nästa vecka till att fixa med det så gör det då!

 • malin säger:
  2011-05-23 | 10:41:48

  borde kanske också börja uppdatera xD äh.. när inspiraationen kommer så :P tror jag förstår kännslan du beskriver. imo bättre än stress iallafall! ;)

Kommentera inlägget här: