Yeezus

Snabbt inlägg

Kategori: Allmänt

Hej, här kommer ett kort,snabbt och kortlöst inlägg (förmodligen)
 
Min helg har varit ganska eventlös, Träffade baba, vi gick två timmar, åt indiskt..meh the usual haha.
Sen är jag irriterad på mina grannar som tar tvättmaskinen när jag behöver den! Fick gå upp 7 idag för att undvika att någon tog den före mig!
För att inta tala om hur mycket jag avskyr coinwashers....Damn you to hell!! Torktumlare som inte torkar ordentligt och som jag dessutom inte kan rensa! (Står att man bör göra det efter varje användning) men skiten står på en hylla och jag når inte!! Fuck life haha.. Nemen nu låter det nästan som om jag är på dåligt humör...Vilket jag inte är! För en gångsskull!
 
Men en sak som jag funderar på nu mina kära medmänniskor är..... Eller kanske ska förklara situationen för er först haha,
 
Jag har hittat en frisörsalong som specialiserar sig på utländskt hår (har läst om diverse katastrofer för fellow utlänningar här som klippt och färgat sitt hår hos japanska frisörer, bland annat hur de inte klarar av lockigt hår, eller tunnt och känsligt hår som mitt)
Även om jag har ganska platt hår så är min hårtyp skandinaviskt glashår (det heter bokstavligen nått liknande med glashår) och jaa...you know the rest. SÅ jag hittade en frisörsalong som heter Gold och har hört lovande resencioner av den. Så nu planerar jag på att gå dit i December och fixa mitt hår. Kvalitén har blivit bättre (förmodligen pågrund av maten)
Och det gör att håret är lite plattare nu *SADFACE* Jag håller på att kolla på hårinspiration...Men jag hittar inget som är antingen för överdrivet eller för B-O-R-I-N-G, så min fråga till er är....Har ni några förslag? Haha jag har ju gott om tid att lista ut det men asså jag kommer inte på vad jag vill göra! Folks ideér kan ju inspirera...eller nått. Så skriv gärna eller länka bild?
 
Aja ska ta ut tvätten ur torktumlaren som INTE TORKAR ORDENTLIGT.....You have a nice day now!

KOMMENTARER:

  • eleni säger:
    2012-11-20 | 11:26:03

    hmm, kanske klippa lugg eller något sånt? Färga det mörkare? Eller vill du bli blond igen kanske? :)

  • malin säger:
    2012-11-23 | 19:41:17

    jag vet inte riktigt vad du har för frisyr nu men du gillar väl att ha lite längre, tror kanske också att mörkare är grejen! :)

Kommentera inlägget här: