Yeezus

Jul typ

Kategori: Allmänt

Yoooo!

Haha sitter gömd uppe på mitt rum för att försöka undvika bli nertvingad och hjälpa min storebror med maten...haha jag kommer få hjälpa till ändå men aja!
Såå imorn är det jul..det ska bli kul! (vad äckligt att det rimmade där)

Jag var överlycklig när jag förövrigt såg att jag fått betalt från mitt helgjobb (eller ahh var tredje hejg jobb lol) och det var mycket mer äb vad jag trodde att det skulle vara! Gött som fan med! Kommer verkligen njuta av mellandagsrean sen eftersom att jag tydligen inte behöver oroa mig så mycket för ekonomin just nu!

Eettz niiiccee!

Såå de senaste dagarna har man njutit som fan av lovet och träffat fina människor! Njuter av livet bara så!

Har inget att komma med egentligen haha och jag orkar inte ta några bilder men jag tror inte det sitter någon och gråter för det haha!

Aja Ha det bra! Och God Jul

I'm back!

Kategori: Allmänt

Eyyyy!

Äntligen är man klar med j*#%#Y%&/**F#%&%/%&/*** pluggandet och tentorna!

Hej livet?

Nu tvättar jag kläder (som jag kosntigt nog sett fram emot haha!) ska strax städa och duscha och sån shit. Måste göra mitt rum lite mer julfint! Speciellt när det nu är utspritt med böcker, papper etc! Har ju bara pluggat det senaste dagarna. Ändå hann jag inte med att få det resultatet jag ville! Haha men så går det när de har allt samtidigt, det kanske funkade på gymnasie nivå men inte alls på universitets nivå! Speciellt när man måste skriva akademiskt på sina hemtentor (shoot me in the head please?) Och sen lära in sig över 100 fucking tecken! Sen 12 kapitel grammatik hahaha.....hah....nej tack.

Jag bara längtar efter att få sminka mig hahah och GÅ UT! Bara ut ur huset typ! Pallar inte vara hemma när man är det så mycket i pluggtider, bo-oring!

Aja ska sluta klaga på plugg. Igår njöt jag av friheten genom att titta på Rush Hour (som kom på teven, Chris Tucker in my <3 haha) och Sex and the City (som också kom på teven) Sen blev det sent så jag vaknade typ vid 10-11 tiden, haha I know det är inte så sent som jag uttrycker det. Men för att vara en morgon människa så är det sent haha. Jag blir deppig om jag vaknar försent typ. Känns som om jag sovit bort dagen.

Asså vad mycket skit jag skriver här haha! Aja men nu ska jag återgå till mitt städande! Njuta fullt ut av vinterlovet som man har nu i några veckor och sen hålla tummarna på att man får VG iallafall!(Loove the shoes)


Oh my neglected dear..

Kategori: Allmänt

Längesen jag skrev nu (för att vara pc-lovern) Meen har haft en hel del plugg, och har fortfarande en hel del plugg.

Tentor som man ska bomba sin skalle inför. VG är ju ett måste i min kurs (om man vill kunna studera utomlands) då alla konkuerar om det. Gosh önskar att språket var mindre populärt. Men ahh så går det! Det hemskaste är nog ångesten av att inte göra saker.
Tre tentor på en lördag liksom haha, vilket underbart sätt att spendera en lördag på! Och sen på måndag blir det två tentor till.

Aja! Jag har iallafall bestämt mig att om jag pallar alla tentorna så ska jag fira efter. För jäklar det saknar jag, the feeling of getting wasted lol. Men först måste jag svara på tre feta frågor om en bok jag inte ens läst. Haha wish me luck.

Imorn! Får man även reda på vad man kommit in på! Shit är lite nervös faktiskt i och med att jag har två planer..eller ahh egentligen en grundplan men en sak som jag kanske vill göra innan jag genomför min plan. Jag lyckades köpa julklappar till alla förutom Johannes och Evelina.... Skitsvårt ju. Jag är fattig också! (iallafall innan julafton)

Men har lyckats spara en hel del dock så positivt äre!

Nejmen nu ska jag fortsätta mitt pluggande, wish me luck cuz' I need it!(hahah gotta love tumblr)