Yeezus

Junis aprilväder

Kategori: Allmänt

Heej heej, Jag skriver igen haha!

Idag har jag varit och simmat med Sarah, det var faktiskt rätt uppfriskande. Sen var vi skit hungriga så vi åt sushi (som vanligt lol) Sjukt gott, och jag fick i mig 9 bitar haha..wow! Var sjukt mätt efteråt dock men det kanske var lika bra det.
Och nu sitter jag här framför datorn och undviker det nödvändiga, städning och tvättning av kläder! Haha jag orkar inte D: Men det måste la göras snart. Mitt rum är lite av en katastrof, tog faktiskt en bild men jag orkade inte resa på mig så man ser inte ens hälften haha.


Förresten stör jag sjuukt mycket på vädret, ena dagen kan det vara jättefint och sen de andra dagarna kallt, blött och äckligt!Tycker det är svinstörande! Är det sommar ska det vara sommar. Regn får vi ju jämt i vilket fall som helst.
Aja, njuter iallafall av solen nu, sitter ute faktiskt (haha fick ett ryck och gick ut i trädgårn och satte mig nyss)

Snart ska jag förresten fixa håret! Funderar till och med på att vara såpass spontan att jag ska ringa frisörsalongen imorgon och fråga om de har tid. Det jobbiga är att jag kan bli inringd imorn så jag vågar typ inte beställa tid förrän samma dag. Sen vill jag inte tacka nej denna gången för jag har tackat nej så himla många gånger känns det som :/ Men ahh, ska fixa den fula utväxten och färga det liite mörkare tror jag. Är jättesugen på att fixa naglarna men det kan jag inte göra än iallafall : < haha shit vad negativ jag låter!

Såg btw en sjuuukt äcklig insekt inatt, vaknade av att den flög omkring i mitt rum. Trodde först det var en geting för den hade en spetsig bak. Sen när jag tittade lite närmare såg det ut som en skalbagge men jättestora ben som en spindel typ (ingen harkrank, den var för tjock som en skalbagge typ) = ÄCKLIGT! Fick panik och klarade inte av att döda den. Så jag gick ner och lade mig i soffan istället. Och sjävlklart när jag var påväg att somna så vaknade far min och skulle till jobbet! Fick iallafall till slut min sömn.

Aja får blogga om något mer relevant någon dag (när nu det händer haha)

Ciao for now!

Ungefär 95%

Kategori: Allmänt

Heej! Längesen jag skrev här.

Har varit rätt omotiverad till att skriva men nu skriver jag igen! Har precis kommit hem efter en liten powerwalk och funderar som vanligt på framtiden.
Jag har en liiten lägenhet i Tokyo nu (haha har typ sagt det till alla jag träffat minst 2 ggr!) Men tänker lägga upp lite bilder på den iallafall!
Pytteliten lägenhet men rätt mysig (haha eller så är det jag som verkligen inte är kräsen)
Men det blir nog vad man gör det till! Jag planerar ju att vara ute så mycket som möjligt....Däremot är jag lite skeptisk mot den där medeltidssängen....Ser stenhård ut nu.

Haha jag har typ resefeber 4-3 månader för tidigt! Sen är jag skitskraj att det ska faila och att jag ska vantrivas, men jag ska intala mig själv att det kommer gå sjukt bra (Y)

Jag har fixat skolan, flygbiljetter och lägenhet! Dum som jag var fixade jag lägenhet innan jag fixade skola för det var tydligen viktigare? Hahaha riktigt konstigt av mig. Men jag kom in på skolan ganska lätt även om jag gjorde det efter deadline. Sen nu har jag bara visum att fixa sen är det klart! Väntar på att få höra från skolan, de skulle höra av sig i mitten av Juni...Så ah, rätt snart då hoppas jag! 

Och jag ber om ursäkt om detta är något jag tjatar om, det är något som jag verkligen inte kan få ur mitt huvud! Tänker på det 24/7... Borde typ leva i nuet men det är svårt!

Det känns också otroligt gött att få stå på sina egna ben lite och så jobbar jag ju så jag betalar iallafall minst en tredjedel av skolavgiften (dyr skolavgift :( ) Sen tar jag lån och får hjälp att betala av det... Jag vet att jag varit väldigt anti studielån men jag planerar ju att betala av det så fort som det bara går.

Aja jag hoppas alla har det gött till midsommar! Själv ska man jobba och tjäna ihop en slant. Så ni får ha det extra kul för min skull med haha (A)

Jag ska försöka bli mera aktiv här! Sen hoppas jag att ni också blir aktiva sen när jag har stuckit (vilket är om typ 3 månader så rätt långt kvar haha) Så att man kan få ta del av eran vardag! Eller så är det bara att skicka email så svarar jag! Haha diggar att Sarah sa att jag är bättre på att svara via email än sms!

Ha det bäst nu på midsommar mina tjejor <3 haha!