Yeezus

Snabbt inlägg

Kategori: Allmänt

Hej, här kommer ett kort,snabbt och kortlöst inlägg (förmodligen)
 
Min helg har varit ganska eventlös, Träffade baba, vi gick två timmar, åt indiskt..meh the usual haha.
Sen är jag irriterad på mina grannar som tar tvättmaskinen när jag behöver den! Fick gå upp 7 idag för att undvika att någon tog den före mig!
För att inta tala om hur mycket jag avskyr coinwashers....Damn you to hell!! Torktumlare som inte torkar ordentligt och som jag dessutom inte kan rensa! (Står att man bör göra det efter varje användning) men skiten står på en hylla och jag når inte!! Fuck life haha.. Nemen nu låter det nästan som om jag är på dåligt humör...Vilket jag inte är! För en gångsskull!
 
Men en sak som jag funderar på nu mina kära medmänniskor är..... Eller kanske ska förklara situationen för er först haha,
 
Jag har hittat en frisörsalong som specialiserar sig på utländskt hår (har läst om diverse katastrofer för fellow utlänningar här som klippt och färgat sitt hår hos japanska frisörer, bland annat hur de inte klarar av lockigt hår, eller tunnt och känsligt hår som mitt)
Även om jag har ganska platt hår så är min hårtyp skandinaviskt glashår (det heter bokstavligen nått liknande med glashår) och jaa...you know the rest. SÅ jag hittade en frisörsalong som heter Gold och har hört lovande resencioner av den. Så nu planerar jag på att gå dit i December och fixa mitt hår. Kvalitén har blivit bättre (förmodligen pågrund av maten)
Och det gör att håret är lite plattare nu *SADFACE* Jag håller på att kolla på hårinspiration...Men jag hittar inget som är antingen för överdrivet eller för B-O-R-I-N-G, så min fråga till er är....Har ni några förslag? Haha jag har ju gott om tid att lista ut det men asså jag kommer inte på vad jag vill göra! Folks ideér kan ju inspirera...eller nått. Så skriv gärna eller länka bild?
 
Aja ska ta ut tvätten ur torktumlaren som INTE TORKAR ORDENTLIGT.....You have a nice day now!

Living in the city-djungle

Kategori: Allmänt

Heeej! Nuu var det längesen (som vanligt)
 
Vet egentlgen inte vad jag ska börja med att skriva om. Kan berätta om min halloween som jag spenderade på Disneyland. Tittade på en halloween parad och spelade in lite filmet (som jag nog tyvärr inte kan lägga upp här)

det var riktigt mysigt där vi såg på paraden, en åkte vi en Nightmarebefore Christmas åktur och den var jätte mysig! Sen åkte vi min favorit, Pirates of the caribbean åkturen! Alla var även utklädda till olika Disneykaraktärer. Tror dock att favoriten här var Alice i underlandet. Men det var många som klädde ut sig riktigt grymt som Belle, Aksungen etc.
 
Bild från paraden. Nemo från hitta Nemo.
 
 
 
 
Den höga sköldpaddan med!
 

En manet? haha
 
Aja...Nu kan jag tydligen inte posta mer bilder för att mitt internet är jobbigt.. Skitsamma!
 
Det var en riktig mysig halloween iallafall, åkte dit efter skolan så var bara där några timmar.
 

Sen har jag varit på ett zoo och det var också väldigt mysigt. Såg en hel del skumma djur som bara asså det är bara konstigt att de finns...typ som näbbdjuret.. Såg också en jättestor hamster-sak som var liksom större än en hund....

Sen såg jag en hel del apor... Det fulaste djuret jag nog sett i hela mitt liv är nog Orangutangen... De är såå SJUKT fula.. Den som jag dessutom såg pillade i bajs... Det var bara deprimerande att titta på.
 
 
 
 Ser nog inte så bra men bajshögen är där haha. Den slutade pilla när jag tog fram kameran och gave mig världens stare istället...
 
Aja såg även en elefant som jag tog kort på!
 
 
Det var kul att se dom gå omkring och splasha vatten omkring sig! Dock var det ganska kallt, kanske runt 17 grader. Och så blev det kallare på kvällen.
 
Kan dock inte komma över det faktum att blommor fortfarnade blommar här!
 
 
 
Bild tagen i November people!
 
Aja. Detta var förra helgen.

 Sen hände inte så mycket denna veckan förutom att det var någon som pratade franska med mig, en annan som skrek "HELLO HOW ARE YOU???" mitt i gatan...jaa.. a normal day in Japan haha nej skämt åsido.
 
I fredags gick jag på karaoke med mina klasskamrater! Det var kul men awkward haha sjunga är nog inte min starkaste grej.
 
Igår shoppade jag lite! Var i "shoppinghuset" Shibuya 109
 
 
(inte min bild haha) Tog tyvärr inte med mig kameran igår. Men ah iallafall...
 
Kläderna där inne är väldigt japanska och många av dom är i ONE SIZE.... No need to say more haha.
Sen asså, jag känner mig alltid som en lantis-tjej när jag går in där. Det händer så mycket, affärerna är små och ligger nära varandra och spelar väldigt hög musik. Första gången jag var där i hela mitt liv var förra året och då dog jag typ för då var det även rea och då gick butiksbiträdena runt och skrek "SALE!" typ.. Så jaa jag blir så himla distraherad när jag är där. Men igår försökte jag mig på det ensam. Haha det gick bra tillslut kan jag säga.
Jag fastnade i en affär som jag misstänker går efter mera "stora-syster" haha. Det var iallafall lite 70-tal stil (på ett icke hippie-aktigt vis) och jag köpte en klänning där som var väldigt fin faktiskt! Den passade mig med!!! Haha lite tajt vid rumpan bara....I got some ass haha! (Y)...
 
Aja Sen köpte jag två tröjor i HM...måste ju köpa varmare kläder...men det är så himla tråkigt!! jag köpte typ bara en "varm" tröja haha.
 
Dum som jag var glömde jag äta lunch och började nästan känna mig lite svimmfärdig (efter många timmar i Shibuya 109 så blir man det haha) och när jag var i HM så mötte jag även upp med Yubaba och vi bestämde oss för att äta med. Vi åt på ett kebab café! Mycket gott hahah. Men ska försöka lay that shit off for a while... Äta sallad och nyttigheter. Idag kollade jag och Yubaba en billigare affär och jag bestämde mig för att handla där i stället... Det ligger lika nära som den andra affären liksom! Har köpt och fryst in en massa grejer nu för att spara lite pengar.
 
Kan även berätta att jag blandar språk när jag är trött haha. Igår pratade jag svenska med Yubaba flera gånger utan att inse det haha. Sen blandar jag in japanska i min engelska.. Typ "Shibuya onezerokyuu" haha så fult. (Kyuu är då nio på japanska) Kan även berätta att affären heter "Shibuya ichi maru kyuu" ichi - ett, maru - cirkel (noll på japanska är rei eller zero men tydligen så är det en cirkel haha) och kyuu då.
 
Aja måste stor städa lägenheten... Its a mess
 
Ciao for now!